Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Yine Çok Konuşulacak Açıklamalar

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

 Milli Eğitim Bakanından Ziya Selçuk'tan Yine Çok Konuşulacak Açıklamalar. Milli Eğitim bakanımız Ziya Selçuk yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk ülkemizdeki okulların arasında uçurum olacak şekilde farklar var. Okullarda farklar azalırsa Türkiyede'ki fark azalır. 
Milli Eğitim Bakanı Selçuk, şartları zor olan okullarda kahramanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Bakan Selçuk "Mümkünse okullarınızın tuvaletlerinden başlayarak bahçesini, çevresini pırıl pırıl yapalım. Eğer okullarımızın arasındaki fark azalırsa Türkiye'deki fark azalır" dedi.
Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen '2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Değişim Liderleri Toplantısı'nda başkentte görevli okul müdürlerine hitap eden Bakan Ziya Selçuk, "Değerli arkadaşlar, lütfen bütün öğretmenlerimizin gözüne gözleriniz değsin. Oradan mümkünse gönlüne inin o insanların" diye konuştu.

'OKULLARIMIZ ARASINDAKİ FARK AZALIRSA TÜRKİYE'DEKİ FARK AZALIR'
Şartları zor olan okullardaki kahramanlara ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Selçuk, şunları söyledi:

"Yani size ihtiyacımız var. Mümkünse okullarınızın tuvaletlerinden başlayarak bahçesini, çevresini pırıl pırıl yapalım. Eğer okullarımızın arasındaki fark azalırsa Türkiye'deki fark azalır. Biz bunu yapabiliriz. Böyle bir cesaretimiz var, yapacağız. Allah'ın izniyle hiçbir engelimiz yok. Sadece mevcut kaynakları iyi yöneteceğiz. Çocuklar size emanet, öğretmenler de size emanet. Lütfen omuzlarınızda bunu taşıyarak Ankara için bir başarı hikayesi yapalım. Arkadaşlar, Bakan Selçuk'un özellikle Atatürk ile ilgili sözleri büyük bir beğeni topladı. Selçuk ,Ankara'nın Mustafa Kemal Atatürk'ten kalan bir yadigar olduğunu asla unutmayın."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak