Malatyalı Prof. Dr. İbrahim Keser, Kantinden Satın Aldığı Çorbaları Öğrencilere Ücretsiz Dağıttı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

AÜ Tıp Fakültesi’nden Malatyalı Prof. Dr. İbrahim Keser, fakülte kantininde dün çıkan tüm çorbaları satın alarak öğrencilere ücretsiz dağıttı. Öğrencilerin zor şartlarda okuduğunu belirten Keser, tüm hocaların bu tür etkinliğe katılmasını istedi.

Akdeniz Üniversite (AÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Profesörü ve Aile Danışmanı Prof. Dr. İbrahim Keser, ekonomik sıkıntı nedeni ile zor şartlar altında eğitim gören öğrencilere destek vermek için dün Tıp Fakültesi’ndeki tüm çorbaları satın alarak öğrencilere dağıttı.

"AMACINA ULAŞTI"

Malatyalı Prof. Dr. Keser'in hareketi Antalya'da gündem olurken, Keser konuyla ilgili: “Belediyeler etkinlik yapıyor ancak üniversitede hocalarının da duyarlı olması için böyle bir etkinlik düşündük. Bu nedenle Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimi Kooperatifi Kantini’nde satılan ve öğrencilerin parayla alabildiği çorbaların tamamını satın aldım. 10 Ocak 2020 günü tüm öğrencilerimiz çorbalarını ücretsiz olarak içebilir. Eşimle zaman zaman bu tür etkinlik yapıyoruz. Tıp Fakültesi’nde 500 hoca var. Her hoca 1 gün bu etkinliği yapsa, 2 yılda bir gün sıra gelir. Hocaların da duyarlı olması için yıllardır gizli yaptığımız bu yardımı şimdi ise sosyal medya hesabımızdan paylaştık ve amacına ulaştığını düşünüyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak