Köyde Öğretmen Olmak Bir Başkadır!

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Köyde Öğretmen Olmak Bir Başkadır! Son günlerin en çok konuşulan fotoğraflarından biri. Ağrı'da bir köy okulu ve tüm Türkiye'nin konuştuğu görüntüler. Bu güzel görüntüler tüm insanların kalbini ısıttı. Öğretmenlik mesleğini eleştirenler bu fotoğrafta ki samimiyeti ve sevgiye iyi baksın çünkü hiç bir meslekte böyle sıcaklık göremezsiniz. 

Son günlerde sosyal medyada büyük ilgi gören bu fotoğraftakiler, Ağrı Diyadin’deki Rahmankulu İlkokulu’nun sınıf öğretmeni İsmail Baykuş ve öğrencileri. Fotoğrafı çekense bir başka öğretmen Melike Oflaz.

Daha önce hiç soba yakmadığını, okula gelince öğrendiğini söylüyor ve ekliyor: “Köy okullarında hizmetli pek olmuyor. Sobayı yakmak için okula yarım saat erken gidiyoruz. Daha önce hiç soba yakmamıştım ama zorluk çekmedim. Köy öğretmeni olunca gerçekten öğretmen olduğunu fark ediyorsun. Çocukların her şeyiyle ilgileniyorsun. Çocuklar daha samimi, masum. Köy insanı gibisi yok. Çamur ve soğuk dışında zorluğu bulunmuyor. Güzellikleri daha çok olduğu için zorluklarını görmüyorsun. İnsanı iyi hissettiriyor.”

DAHA İYİ BİR EĞİTİM VERMEK İSTİYORUM
Fotoğrafın sosyal medyada ilgi görmesinden mutluyum. Bir sorumluluk yüklenmiş gibi hissettim. Var olanın üstüne katarak bir şeyler yapma isteği geldi. İnsan yorumlara layık olmayı istiyor. Öğrencilerime daha iyi bir eğitim vermek istiyorum. Köydeki çocuklar pek okuma üzerinde durmuyor. Hepsinin birer meslek sahibi olmasını istiyorum. Mutlu bireyler yetiştirelim yeter.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak