Karantina Döneminde Gündelik Pratikler, Algı ve Eğitim İhtiyaçları 

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sayın Öğretmenler ve Ebeveynler,

Bu araştırma, 12 yıldır öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimleri için çalışan Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından yürütülmektedir. Covid-19 salgınına bağlı karantina sürecindeki görüşlerinizi belirterek, araştırma sürecine gönüllü  katkı sağlamanız beklenmektedir. Araştırmanın başlığı “Karantina Döneminde Gündelik Pratikler, Algı ve İhtiyaçlar”dır. Bu araştırma Türkiye temsili bir örneklemi temsil etmeyi hedefleyen, kapsamlı bir araştırmadır.

Bu anket ev, öğretmenlik, ebeveynlik ve karantinaya dair algınız, pratikleriniz, ihtiyaçlarınız üzerine sorular içermektedir. Bu soruların doğru veya yanlış cevabı yoktur. İsminiz, adresiniz veya diğer özel bilgileriniz sorulmamaktadır. Gelen tüm yanıtlar bilimsel araştırma raporunda bir toplam olarak ve anonimleştirilerek, kullanılacaktır. Tüm sorulara samimi ve açık bir şekilde yanıt vermeniz, çalışmanın güvenilirliği açısından önemlidir. Tüm cevaplarınız Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından saklı tutulacak ve hiçbir özel veya tüzel kişi ile paylaşılmayacaktır.

Araştırma ile ilgili tüm sorularınız için arastirmalar@orav.org.tr adresine veya araştırmanın ÖRAV adına yürütücüsü, İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Anıl Derkuş’a (anil.derkus@orav.org.tr) e-posta atarak ulaşabilirsiniz.

Araştırmaya gönüllü destek vermek üzere ayırdığınız vakit ve samimi yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

İzleme ve Değerlendirme Birimi

Öğretmen Akademisi Vakfı

www.orav.org.tr

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak