İlkay Öğretmen Erkek Terörü Yüzünden Hayatını Kaybetti: Bir Okul İlkay Öğretmene Ağlıyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

İstanbul'da bir okulda sınıf öğretmenliği yapan 41 yaşında ki İlkay Sivaslı adlı öğretmeni erkek terörüne kurban verdik. görev yaptığı okulun öğrencileri ve öğretmenleri İlkay öğretmen için yas tutuyor

İstanbul Kartal’da bir ilkokulda öğretmenlik yapan İlkay Sivaslı, sürekli adres değiştirerek kurtulmak istediği sevgilisi tarafından vurularak hayatını kaybetti. Öğretmenin görev yaptığı okulda öğrencileri tarafından köşe hazırlanırken, İlkay öğretmenin yazdığı "Ve şimdi perde kapanıyor" sözü herkesi duygulandırdı.
Yıllardır öğretmenlik yapan, anne ve babası olmayan, sadece bir kardeşi hayatta bulunan ilkokul öğretmeni 41 yaşındaki İlkay Sivaslı’nın hayatı Tanju D.'yi sevmesiyle değişti. Kartal Atatürk İlkokulu'nda öğretmenlik yapan İlkay Sivaslı, Tanju D. ile uzun bir süre ilişki yaşadı. Evli olduğu öğrenilen Tanju D. iddialara göre İlkay öğretmene kredi çektirdi ve borca soktu. Daha sonra İlkay Sivaslı ile Tanju D. arasında gerginlikler yaşanmaya başladı. En son yaşanan olayda ise Tanju D.'nin İlkay Sivaslı’yı apartmandan aşağı attığı ve İlkay öğretmenin demirlere takılarak kurtulduğu öğrenildi.

İlkay öğretmen adres değiştirdi ama kaçamadı

19 yıllık öğretmen İlkay Sivaslı, sevgilisi Tanju D.'den kaçmak için sürekli adres değiştirmeye başladı. En son Pendik Kavakpınar Mahallesi’nde Tacikistan uyruklu üç kadın ile kalmaya başlayan İlkay öğretmen, buraya yerleştikten iki ay sonra kaçtığı sevgilisi Tanju D.'yi yine kapısında buldu.

Tanju D. yanındaki silahla İlkay Sivaslı’yı vurarak kaçtı. İlkay öğretmen olayın ardından Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlkay öğretmen yapılan tüm müdahalelere rağmen gece saatlerine hayatını kaybetti. Olaya karışan Tanju D. ise kaçtığı Adana'da Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak İstanbul’a getirildi. Tanju D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak