"İki Gözüm Öğretmenim" projesi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sevgili öğretmen arkadaşlarımız.

"İki Gözüm Öğretmenim" projesi öncelikle tüm görme engelli çocuklarımız, onların çok değerli öğretmenleri ve velileri için hayırlı olsun.

Bu proje ile hedefimiz gönüllü öğretmenlerimizin okuyacağı sesli kitaplari canim Türkiye'min her bir köşesindeki, her bir görme engelli çocuğumuza ulaştırmak ve kitap okuma noktasında dezavantajlı olan bu yavrularımıza fırsat eşitliği oluşturmaktır.

Bu anlamda yapilan çalışmalar olmasına rağmen biz tamamı öğretmen okumalariyla oluşturulmuş ve sadece çocuklara yönelik hazırlanmış, yaş bazında listeler üzerinden, görme engelli yavrularımızin kendi istedikleri kitapları seçme özgürlüklerinin olduğu bir çalışma yapmak arzusundayiz.

Belirleyecegimiz il koordinatörleri eşliğinde okullar, dernekler ve stk lar ile işbirliği yaparak tek tek çocuklarımıza ulaşmaya çalışarak kurduğumuz sisteme üye yapacağız. Sistemden sadece engelini belgeleyen görme engelli üyeler yararlanacak. Bu noktada da yayınevleri ile işbirliği yaparak telif konusunda izinler alacağız.

Projemize katılmak isteyen tüm gönüllü öğretmen okuyucuları eTwinning sistemine dahil edecegimiz gibi bu çok değerli sosyal sorumluluk projesinde görev almak isteyen ancak eTwinning e katılmak istemeyen diğer tüm öğretmenlerimize de kapıyı açık bırakacağız.

Şimdiden projemize olan ilginizden ve desteğinizden dolayı her birinize tek tek teşekkürlerimizi sunarız. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak