Her Sınıfta Akıllı Telefonlar İçin 50 Sebep

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bir akıllı telefonu sınıfta kullanmanın birçok yolu vardır , ancak dokunmaya duyarlı bir konu olmaya devam etmektedir.

Gizlilik, hakkaniyet, bant genişliği, ders tasarımı, sınıf yönetimi, hırsızlık, zorbalık ve diğer meşru kaygıların puanları, eğitimin teknolojiyi öğrenme sürecine nasıl anlamlı bir şekilde entegre edeceği konusundaki düşüncesini bulutlaştırmaya devam etmektedir.

Açık olmak gerekirse, teknolojinin yokluğunda öğrenme gerçekleşebilir. Entegre kötü, teknoloji, öğrenen, içerik, akran ve öğrenme sonuçlarına yol açan performans arasındaki kişisel etkileşimlerin türünü hafifletebilir, rahatsız edebilir, boğabilir ve gizleyebilir.

Ancak gittikçe teknolojinin yaptığımız her şeye derinden bağlı olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Sadece “dijital okuryazarlık” anlamında düşünmek, eğrinin yaklaşık 5 yıl gerisinde kalıyor. Bağlanmamak ve mobil olmakla ilgili olmaktan çok daha fazlası var.

Büyüyen acılar yaşanacak ve eminim ki, BYOD programlarını kendi okullarına getiren eğitimciler işe yaramadığı için 50 nedenden kaynaklanabilir. Fakat bu 50'nin çoğu, okullar ve topluluklar arasında var olan, uyumsuzluğun, sistemin ve hizmet ettiği insanların uyumunun bir ürünüdür.


Kısa bir süre sonra bu tartışma akıllı telefonlar ile ilgili olmayacak, daha ziyade, öğrencilerin araştırma, bilgi yoluyla gözden geçirme veya medya aracılığıyla nasıl bağlantı kurduklarını yönlendirmek için AI tarafından üretilen dokunsal geri bildirimi sunan, taşınabilir ve taşınabilir mobil donanımı kaydeden, daha esnek teknoloji kontakt lensleri olmayacaktır. medya sosyal olacak ve bir iPhone 8 bir abaküs gibi görünecek.

Bu, akıllı telefonlar hakkında daha az tartışma ve 2015 ve sonrası için neyin mümkün olduğunu anlamlı bir şekilde benimsemeye dair bir argüman - eğitimin nihayetinde çevremizdeki dünyayı nasıl anlamlandırdığımızı desteklemek için teknolojinin kullanımında bir liderlik pozisyonu almasını sağlayabilecek bir duruş.

1. Öğrenciler Google’da herhangi bir şey yapabilir.

2. Kullanılmış, inanılmaz derecede ekonomik

3. Bu nedenle, eşitliği ve erişimi arttırmak yerine azaltabilirler.

4. Öz-yönelimli öğrenme gelecekteki öğrenmenin temel ilkesi olacaktır. Bu teknoloji anlamına gelir ve en mobil, uygun fiyatlı ve erişilebilir teknoloji türü kullanılan bir akıllı telefondur

İLGİLİ MESAJLAR
2019'da Öğretmeni Açıklamak İçin 20 Soru

7 Ağustos 2018
Bağlantılı Öğrenmenin 6 Tasarım Prensibi

9 Temmuz 2018
5. Gelecek öğrenmenin bir diğer temel ilkesi? Hareketlilik. Hangi mobil teknolojiyi gerektirir.

6. Sınıfta manifatura, bir sınıf yönetimi problemidir - hatta bir eğitim tasarımı meselesidir. Bu bir teknoloji problemi değil

7. Giyilebilir teknoloji gibi ilgili araçlar zaten burada. Akıllı telefonlar çoktan teknolojiye sahip, ancak yakın geleceğe köprü görevi görebiliyorlar.

8. Sınıflardaki iş akışı, artık temel olarak teknolojide ayakkabı atma anlamına gelen fiziksel medyaya dayanmaktadır. Geriye doğru zamanı

9. Öğrenciler kendi iş akışlarını oluşturabilirler.

10. Donanım ezici değil. Teknoloji öğrenmenin amacı değildir ve kitle yayınlama ve iletişim lehine farkındalık, merak, etkileşim veya eleştirel analiz yapmamalıdır.

11. onları kapatmak, uçak modunda koymak vb.

12. Bas ve yere özgü bildirimler öğrenmeyi kişiselleştirmek için muazzam bir potansiyele sahiptir.

13. Güvenlik sorunları her iki yöne de yöneliyor - kişisel olarak gençliğimi her zaman onun için bir akıllı telefona tercih ederim

14. Coğrafi etiketleme, oyun tabanlı öğrenme ve sizin için ya da öğrenci için farklılaşan uyarlamalı öğrenme algoritmalarına sahip uygulamalar. Gördün mü Sandbox ?!

15. Tumblr - kolay tut ve git blogging

16. Öğrenciler kendi bilgi işlem bölümlerini veya teknik destek ekiplerini oluşturabilirler.

17. Evet, iPhone 5s ile tarihli Android telefonlara karşı bir vs var. Bu onları sınıftan yasaklamak için bir sebep değil

18. NFC teknolojileri, daha akıllı bir hale geliyor ve hayatımıza daha fazla entegre oluyor - buradaki  dijital içeriği hemen hemen her yerde ışınlamak  - gerçek zamanlı olarak herhangi bir şeyi paylaşmak, yayınlamak, yayınlamak, göstermek

19. Wi-Fi Direct, eşler arası veri paylaşımını anında yapar

20. Projeye dayalı öğrenmeyi, oyun temelli öğrenmeyi, senkronizasyon öğretimini ve düzinelerce diğer ilgili öğrenme eğilimlerini destekliyorlar.

21. Evernote – bulut tabanlı her şey

22. QR Kodları, mobil öğrenmeyi desteklemeye yardımcı olur

23. 3G neredeyse her yerde ve 4G daha yaygınlaşıyor. (Ve bağlantısız bir akıllı telefon bile hesap makinesinden 100x daha kullanışlı.)

24. Podcast'ler (sınıfta az kullanılan bir teknoloji) kaydedilebilir, paylaşılabilir, yayınlanabilir, kaydedilebilir veya her yerde sosyalleştirilebilir

25. Öğretmenlere hızlı değerlendirmelerden gerçek zamanlı veriler vermek için tıklayıcı olarak kullanılabilirler.

26. Arka kanal konuşmaları

27. Artırılmış gerçeklik, gerçek zamanlı verilerle fiziksel ortamların örtülmesini sağlar

28. Ses tanıma ve sesle harekete geçirilen uygulamalar daha akıllı hale geliyor - ve mücadele eden yazarlar için bir nimet olabilir

29. Bu öğretmene

30. Bu öğretmenleri özgürleştirecektir

 
31. Bu, öğretmenin kabiliyetini güçlendirir.

32. Her öğrencinin bir sesi var

33. Öğrenciler uygulamalar, platformlar, sosyal kanallar, değerlendirme tarzı ve benzeri konularda seçim yapabilirler. Akıllı telefonlar bunu destekleyebilir


34. Akıllı telefonlar dizüstü bilgisayarları, tabletleri ve diğer öğrenim teknolojilerini destekleyebilir

35. Akıllı telefonlar, meydan okuma tabanlı öğrenim hatırlatıcıları, yapılacaklar listesi, takvim güncellemeleri, sosyal mesajlaşma, e-postalar vb. İçin bir verimlilik merkezi işlevi görebilir.

36. Ve onlar zaten çoğu öğrencinin cebinde

37. Dijital vatandaşlık, insan vatandaşlığını öğretmek için mükemmel bir inançtır.

38. Dijital okur yazarlık dijital olmayan okuryazarlık kadar önemlidir

38. Bir akıllı telefon kullanan her öğrenci, aksi takdirde akademik bir oligarşi olan şeyleri doğal olarak demokratikleştirecektir.

39. YouTube, gezegendeki en popüler ve çeşitli medya kanalıdır. İstedikleri zaman, istedikleri zaman kullanmalarına izin verme zamanı olabilir.

40. Günlük olarak kullanmaya alışkın oldukları donanıma ve yazılıma erişmeden öğrenmeye devam eden öğrenciler, “dikkat dağınıklığını temizlemekten” ziyade okulları daha fazla yabancılaştırır ve gözden düşürür.

41. Önceki düşüncelerine, yani dijital portfolyolara kolay, kalıcı erişim.


42. Beyaz gürültü uygulamaları

43. Çalışırken müzik dinlemiyor musunuz? Ben yaparım. Eminem olmak zorunda değil - Mozart, Gregoryen Chants veya beyaz gürültü olabilir

44. Kulaklıklar, kulakiçi kulaklıklar ve diğer ilgili çevre birimleri giderek yaygınlaşan ve kullanışlı hale gelmektedir (bkz. # 42).

45. Evet, çok iyi bir teknoloji olarak teknolojiye bağımlı hale geldiğimiz olabilir. Sınıfınızın insanlık için son kale olduğunu iddia ederken onları okullarda yasaklamak

46. ​​Kindle, iBooks ve diğer okuma uygulamaları

47. Sanal kütüphanelere, müzelere ve ağlara erişim

48. reddit, quiry iken, eleştirel düşünmeyi, içeriğin nüansını ve öğrenmeyi kutlayan bir topluluktur.


49. Öğretmenler için veri toplama kolaylığı

50. Bölgesel filtrelerden ve okul politikalarından, öğrenim sürecindeki öğrencilerin rolüne ve sınıftaki öğrenci çalışmalarının ve performansının şeffaflığına derhal müdahale edecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak