Her Okulda Bulabileceğiniz Öğretmen Türleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmenler hayatın her kesiminden gelir. Her öğretmenin kendi stili ve güçlü yanları vardır. Kariyeriniz boyunca, muhtemelen çok çeşitli olacaksınız. İşte tanıdığın bir kaç tane. Hangi öğretmensin Yorumlarda bize bildirin!

1. Mükemmel Sınıf Öğretmeni
Aksi takdirde “ Pinterest-Hazır ” öğretmeni olarak bilinen okulda en az bir tane var. Sınıf dekoru bu tür öğretmenlerle yeni bir anlam kazanmıştır. Sınıflarını harika hale getirmek için her yöne giderler. Yaz tatillerini haftalar öncesinden okul hazırlıklarına erken başlamak için kestiler, materyallere çok miktarda para bıraktılar ve düz, eski, çirkin duvarları ve açılır tavanları öğrenme harikalarına dönüştürdüler. Her mevsimi, her tatilini, yapabilecekleri her şeyi, daha renkli, daha rahat ve her öğrencinin uğramasını istedikleri her şeyi yapıyorlar.

2. Yüksek Enerji Öğretmeni
Okulunuzda yoksa, onları sabah ısınma videolarıyla sosyal medyada, masanın üzerinde dans ederek, dilbilgisi derslerini dinleyerek ve kalplerini zikreterek gördüm. Her gün bunu yapmak için tüm enerjiyi ve fiziksel dayanıklılığı buldukları bir gizemdir, ama Energizer tavşanları gibi onlar da gitmeye devam ederler.


 
3. Stresli Öğretmen
Her öğretmen, öğretim yılında bir noktada bu akıl durumuna geçer. Bu sadece insan. Bizi tüm akıl yürütme, toplantı ve kesintiler arasında aklımıza getirebilecek çok şey var. Bazen hepimiz panik yapıyoruz, hepimiz şimdi ve sonra her birini yıkıyoruz. Stresli öğretmen genellikle sınıfın ortasında ve baş ağrısının hemen ardından derin nefesler alarak bulunabilir. Sonbaharda yaz tatiline geri sayıma başladığını görürseniz şaşırmayın.

4. Kalbinde Öğretmen
Bu, öğrencileri için her şeyi yapan öğretmen. Geceleri, mücadele edenlere yardım etme yollarını düşünerek uyurlar. Öğrencilerin çizimlerinin duvarlarının her yerinde asılı olduğunu görürsünüz, masaüstleri ve çekmeceleri her öğrencinin onlara verdiği rastgele armağanlarla doludur ve onları “aha” anı ya da basit bir duygusal jest üzerinde yırtarak yakalayabilirsiniz. Bu öğretmene merhaba demek için birçok eski öğrencinin durduğunu göreceksiniz, ve onların tüm “çocuklarının” isimlerini asla unutmayacaklar.

5. Hard-Ass Öğretmen

 
Bu öğretmen, öğrencileri için zor ama iyi sebeplerden dolayı. Her şeyden önce, öğrencilerle arkadaşlık kurmamak için okula geliyorlar. Onların saygıları kazanılmalı ve öğrencilerin tüm eylemlerinden sorumluluk almasını beklerler. Bu öğretmenler soğuk kalpli değiller, öğrencilerin gelişiminden daha çok önemsiyorlar. Onlara göre, çıtayı yüksek koyarak, öğrencilerin sıkı çalışmasını ve disiplinli olmalarını öğretmek, onları hayatları boyunca bileceklerinden daha fazla hazırlayacak.

6. Bilmeyi Öğrenen Öğretmen
Bu öğretmen, en iyi öğretim yaklaşımları hakkındaki en yeni araştırmaları ezberlemiştir. Bunlar genellikle Mesleki Gelişim toplantılarını yürütmek ve katılmak için en iyi öğretmen konferansları hakkında personel çapında e-postalar göndermek için gönüllülük yapıyorlar. Gerçek şu ki, öğretimin ardındaki bilimden son derece tutkulu ve öğrenmeye duydukları sevgi nedeniyle bu mesleğe girdiler. Bununla birlikte, muhtemelen muhtemelen 10-15 dakika daha uzatmak için personel toplantılarının sonunda bir soru soruyorlar!

7. Yanmış Öğretmen
Yine, her öğretmen bir noktada böyle hissediyor. Yorgun öğretmenlerin gözlerinin etrafında sürekli karanlık daireler vardır, her zaman bir fincan kahve tutar ve onları çevreleyen kargaşaya uyuşmaz davranırlar. Personel toplantıları sırasında uykuya dalarlar ve kendi masasında, haftalarca, bazen aylarda not verdikleri kağıt yığınları vardır. Soru şu: “Siz bu öğretmen misiniz?”, “Okul yılı hangi noktada bu öğretmen olacaksınız?”


 
8. Big Brother / Kardeş Öğretmen
Her yeni öğretmenin en sevdiği kişi okulda. Blok etrafında bulundular, her zaman ihtiyaç duyulan destek için her zaman hazırdırlar ve her zaman iyi olacağını bilmeniz için orada bulunurlar. Çoğunlukla “akıl hocası” veya “ahlak” olarak anılırlar, gidişat zorlaştıkça her zaman bir pick-me-up için sayılabilirler. Ve oğlum, bazen zorlaşıyor mu?

9. Sağlık-Çılgın Öğretmen
Maratonları eğiten öğretmen, bir okul gününün başlangıcından önce 5 kilometre koşar, her zaman en sağlıklı öğle yemeğine sahiptir, öğrencilerine ve meslektaşlarına beslenme tavsiyesi verir ve bir şekilde bir öğretmen maaşı alır, sadece organik yiyecekler tüketir. Mola odası atıştırmalıklarınızdan ve Diyet Kolalarından vazgeçmeye hazır değilseniz bile, bu öğretmenler etrafta olmak için büyük bir etki yaratır. Onları daha iyi tanıyın ve kendinizi soda ile yoga yaparken bulabilirsiniz!

10. Her Zaman Şikayet Eden Öğretmen
Bu, okul sistemi BS yeterli olmuştur. Onlara her koştuğunda, her zaman anlatacak bir hikayesi vardır. Başka bir yetişkin gördükleri anda, o güne kadar onları yola çıkaran her şeyle patlarlar. İstenmeyen davranış gösteren öğrenciler, rahatsız edici veliler, habersiz gözlem, anlamsız personel toplantısı, sevmedikleri diğer öğretmen, kafeterya gıda, ekstra çocuk yönetici kendi sınıfında attı, siz söyleyin. Bu saf eğlence. Aynı zamanda, personel toplantıları sırasında alaycı yorumları kırıyorlar ve partiye biraz mizah katıyorlar.

11. Aşırı Organize Öğretmen

 
Bu öğretmenler, eşyalarını belli bir şekilde severler, ve bir şeye dokunmazsan, ya da fark ederler. Laminasyon, renk koordinasyonu, etiketleme, kutu, dosyalama dolapları, bülten tahtaları ve kıymetli işaretleyicileriyle çok yakınlar. Çekmeceleri, masaüstü ve dolapları titizdir. Bu aşırı organize öğretmenler, her şeyin nerede olduğunu bildikleri için genellikle süper verimli. Sonuç olarak, genellikle daha fazla oluşurlar, çünkü her zaman bir şeyler nereye koyduğunu bulmaya çalışan akıllarını kaybetmezler.

12. Jocky-Koç Öğretmeni
O, okulun sevilen spor takımlarından birinin koçudur. Genellikle baştan ayağa özel atletik kıyafetler veya polo, khakis ve spor ayakkabı giyerler. Koridorda ya da sınıfta bir düdük üfleme, oyuncularını yüksek çakmak ve Matematiksel denklemlere ya da Tarih derslerine spor referansları yaparak görülebilirler.

13. Süper Öğretmen
Bu, diğer tüm öğretmenlerin “ sıradan ” görünmesini sağlayan öğretmendir . Sınıfları Disney World gibi görünüyor ve Martha Stewart bir bebeğe sahipti, her zaman enerji dolu, iyi giyimli, iyi konuşulan, öğrenciler tarafından sevilen, okul etkinliklerinde gönüllülük yapan, öğretmen konferanslarında konuşan ve başarılı bir TpT işini yürüten taraf. Bu nadir görülen bir insan ırkıdır. Onların bir çeşit süper güçlere sahip olup olmadıklarını veya Starbucks latte'larında ne tür bir sihirli kahve çekirdeği aldıklarını merak ediyor.

14. Moda Öğretmeni
Bu öğretmen her zaman zamanında olmayabilir ya da en iyi görünen sınıfa sahip olmayabilir, ama her zaman okula bir tarzda gelirler. Dünyaları ters çevrildiklerinde bile, zihinsel bir çöküşün eşiğinde, her zaman onların boklarını bir araya getirmiş gibi görünüyorlar. Nasıl yaparlar, asla bilemeyiz.

Bu öğretmenlerden hangisin? Yorumlarda bize bildirin! 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak