Her dört öğretmenden biri 'her hafta öğrencilerden şiddet görüyor'

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

NASUWT, çoğu kişinin kötü davranışın mesleği terk etmek istemelerini sağladığını söylüyor
İngiltere'deki dört öğretmenden biri, öğrencilerinden haftada en az bir kere fiziksel şiddet yaşadıklarını ve çoğularının bir öğretim birliği tarafından derlenen rakamlara göre, kötü davranışların mesleği terk etmek istediklerini belirtti.

NASUWT Sendika geribildirim gönderilen yaklaşık 5000 öğretmen% 24 fiziksel saldırıların alıcı ucunda her hafta olduğunu söyledi bulundu. Birçoğu “sürüldüğünü veya yasaklandığını” ve önemli bir yüzdesinin vurulduğunu, yumruklandığını veya tekmelendiğini bildirdi.

10 öğretmenden yaklaşık dokuzu, geçen yıl öğrencilerden bir tür sözlü veya fiziksel taciz aldıklarını söyledi. Yüzde seksen altısı yemin ettiklerini ve% 46'sının sözlü olarak tehdit edildiklerini söyledi.


Finansman, okullarda İngiltere’de bıçak suçlarının önlenmesini engelliyor

Birçok öğretmen, istismar ve saldırıların onları işleri hakkında daha az hevesli yaptığını söyledi. Bazıları, okul liderlerinin hiçbir eylemde bulunmayacağından korktukları için kötü davranış bildirmediklerini, bazıları ise kariyerlerine zarar vereceği konusunda uyarıldıklarını söyledi.

“Neredeyse 40 yıldır ders verdikten sonra, öğrenci davranışlarında gösterilebilir ve görünüşte durdurulamaz bir bozulmaya tanık oldum” dedi. “Ayrıca, öğretmenlerin artık sözlü taciz ve tehditlere elbette ve tam anlamıyla bir mesleki tehlike olarak tahammül etmeleri bekleniyor” dedi.

Bir diğeri: “Son birkaç yıldır okulum korkutucu bir yer haline geldi ve sık sık damgalanacağımı, itileceğimi veya yemin edeceğimi düşündüğüm gibi, genellikle sessiz kalmayı beklediğim zamanlarda sadece koridorlara gitmeye çalışıyorum. ”

NASUWT, Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda da dahil olmak üzere Birleşik Krallık'taki üyelerinden, ulusal disiplinler arasında öğrenci disiplini kesintisi sorununu öne sürerek yanıtlar istedi.

Geribildirim , istisnaların kullanımıyla ilgili kamuoyu tartışmalarının ortasında gelir. yıkıcı öğrencilerin sınıflardan ve diğer yaptırımlardan çıkarılmasını içeren ve okul disiplini politikalarının .

İngiltere'nin diğer ana öğretim birliği olan Ulusal Eğitim Birliği'nin bu haftaki konferansında delegeler, “sıfır toleranslı” davranış politikalarının öğrencilerin zihinsel sağlığına zarar verebileceğini iddia etti .

İngiltere'deki okullardan sorumlu olan Eğitim Bakanlığı şunları söyledi: “Öğretmenler ve okul personeli işlerini yaparken güvende olma hakkına sahipler ve özellikle de onlara yönelik şiddet gibi her türlü suiistimal kesinlikle kabul edilemez. Okulların çoğu, öğrenciler ve öğretim elemanları için güvenli bir ortam sağlar ve böyle kalmaları önemlidir.

“Okullarda kötü davranışlarla mücadele etmeyi taahhüt ediyoruz; öğretmenler bu sorunu çözme konusunda büyük adımlar attı ve son zamanlarda davranış yönetiminde en iyi uygulamaları paylaşmak için okullara destek vermek için 10 milyon sterlinlik bir yatırım yaptıklarını açıkladılar.”

NASUWT'nin bu haftasonu Belfast'taki yıllık konferansı, öğrenci disiplini ve şiddeti “okullarda önemli ve kötüleşen bir sorun” olarak tanımlayan bir hareketi tartışacak.

 Evet, okul istisnaları doldu. Fakat sıfır tolerans politikaları suçlanmıyor

Birliğin gelen başkanı Dave Kitchen, delegelere, öğretmenlerin okullarda kötü davranışa ve kötü yönetime dayanmanın yanı sıra özel ihtiyaçlar ve daraltıcı bir müfredattan vazgeçmeleri gerektiğini söyledi.

Kitchen, “inanılmaz” yoksulluk ve evsizlik düzeylerinin fonlar için mücadele eden İngiliz sınıflarında büyük etkisi olduğunu söyledi.

“Sınıf için kaynaklar, hukuk firmaları, muhasebe ve özel şirketler için harcanacak öğretiden, ancak bir kaçına yönlendiriliyor. İcra müdürleri için aşırı maaş durumları ve vergi mükelleflerinin paralarının mali sorumluluklarının yetersizliğini görüyoruz ”dedi.

Kitchen, bazı okullarda öğretmenlerin kontrolünde bir araç olarak “korku iklimi” kullanıldığını söyledi.

Kaynak: https://www.theguardian.com/education/2019/apr/20/one-in-four-teachers-experience-violence-from-pupils-every-week?CMP=fb_gu&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1k-BZqLxEeGg05yULxt2Y5l-DZ87a3zYZjBhVtZNBuxEATWIayG8oCPoc#Echobox=1555754863

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak