EVLENMEDEN ÖNCE ve ÖĞRETMENİM BİR BAKAR MISIN?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

ASUMAN HANIM İŞİ BİTİRDİ, KAHVELERİ HAZIRLA”

Şimdi Gümüldür’de deniz kıyısındaki kooperatif evindeyiz. Burası anılarla dolu. Eşim Yıldız’ın babası ve annesi Adil Bey ve Tülin Hanım’ın misafirliğinden yararlanarak EVLENMEDEN ÖNCE ve ÖĞRETMENİM BİR BAKAR MISIN? kitaplarımı asistanlarım Emre ve Gizem’le birlikte iki yaz önce burada yazmıştık. Adil Bey’i Aralık 2019 sonunda kaybettik; şimdi Gümüldür evinde anılar içinde her gün geliyor, bizimle sohbet ediyor.

Bu sabah resimde gördüğünüz elbisesini asarken, bitişik komşumuz Asuman Hanım yüzünde tatlı bir gülümsemeyle “Tülin, kahveyi hazırladın mı?” diye seslendi. Sonra izah etti, astığı ev işlerini yaparken giydiği iş entarisiymiş. Rahmetli Adil Bey, ben bu elbiseyi asarken görünce güler, “Tülin, Asuman Hanım işini bitirdi, sabah kahvelerini hazırla,” derdi.

Evet, Asuman Hanım elbiseyi astı, geldi ve anıları paylaşırken kahvelerimizi içtik. Tüm sohbet boyunca anıların gizil zenginliği içinde Adil Bey’in varlığını hissettim. İzin alarak sizlerle paylaşmak istedim. Anıları bol bir yaz diliyorum. Selamlar, sevgiler.

Alıntı: Doğan Cüceloğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak