Ev Ödevi Yararlı mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1900'de önde gelen bir dergi, "Ebeveynlerin Ayaklarında Ulusal Bir Suç" başlıklı ödevin kötülükleri hakkında bir makale yayınladı. 1 Yazar Edward Bok, ev ödevlerinin veya sınıf dışında çok fazla okul eğitiminin çocukları evde oynamak veya diğer etkinliklere katılmak için kritik zamandan mahrum bıraktığına inanıyordu. Hemen ertesi yıl, Kaliforniya, 15 yaşın altındaki öğrenciler için ödev üzerinde eyalet çapında yasağı yürürlüğe, bu endişelerden etkilenerek 2 1917 yılında, devlet semt ileri sürekli vaziyetteki arkasını ve sıklıkta böyle olmuştur yasağı kaldırdı konuda. 

"10 dakikalık bir kurala" uyulmasını tavsiye ediyor: öğrenciler birinci sınıfta günde 10 dakika ev ödevi almalı ve sonraki her yıl 10 dakika ek ödev almalıdır , böylece on ikinci sınıfta günde 120 dakikalık ev ödevi tamamlayabilirler.
Makul miktarda ev ödevi nedir?
Birçok bölge, sınıf düzeyi başına 10 dakikalık yönergeyi takip eder . Bu iyi bir genel kuraldır ve ödevler için daha fazla veya daha az zamana ihtiyaç duyan belirli öğrenciler veya dersler için değiştirilebilir. Bu aynı zamanda çok fazla (veya çok az) ödev verip vermediğinizi ölçmek için de yardımcı olabilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak