Eğitimin gerçekte neye ihtiyacı var: devrim mi, marka mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Eğitimin değişmesi gerekiyor! Aslında, değişikliği değiştirelim! "Değişim" eski şapkadır. "Değişim" geçen yüzyılda sooo. İhtiyacımız olan bir devrim! Hepimiz bir eğitim devrimi atalım! Evet! İhtiyacımız olan şey bu! Bir devrime ihtiyacımız var! Tanrım, neden daha önce hiç kimse bunu düşünmedi? Bu harika! Bir devrim getireceğim! Ben eğitim devriminin kahramanı olacağım! (Ama elbette, benimle ilgili değil - öğrencilerle ilgili). Bu eğitim devrimi, hiç kimsenin almadan önce hiç düşünmediği bir biçimdir? Bu devrim hangi yeni ve gelişmiş şekilde geçecek? 

Bekle ... bu nedir? "Değişim zor" mu?

Ah. TAMAM. Bunun yerine sadece bir markalaşalım . Mükemmel. Bu öğle yemeği. 

Haber:  Hükümet 4. ve 5. seviyelere yeniden inşa etme planlarını duyurdu

Görüş:  'İşte en marjinalleşmişlerle çalışanlar için'

Bu yazardan daha fazlası:  Emekli maaşları yapılacaklar listenizin en üstüne yerleştirin

İnsanlara ne olduğunu söyle
Devrim tüccarları eğitimde on kuruş, onları kutsasın. Genellikle algılanan bazı okul temelli çocukluk hafifliği veya test ettikleri yaygın değişiklik için Haçlılar, başarısız olduklarını veya test ettiklerini veya sonradan bir TED konuşmasıyla uğraşmak zorunda olduğum öylesine ahlaksız bir saçmalık halini (ne için gerekli duraklamaları ile) Efekt). Ancak can sıkıcı derecede bencil oldukları kadar bencil değiller, en azından kararlılar. Bu, kendi kendine dürüst bir hoo-ha yüküdür, ama en azından aslında bir şeyi yapma arzusu var (ne kadar hasta olduğunun veya yanlış yönlendirildiğinin önemi yok).  

Öte yandan, gerçekten hiç değişmeyen bir değişime sahibiz. Bir ventrilokistin sözcüklerin ortaya çıktığı fakat ağzın hareket etmediği değişim sürümü. Bir rebranding veya - "rebrand" kelimesini yeniden adlandırma meta-tastic girişiminde - CertHE ve DipHE'nin bu hafta ne anlama geleceğini devrimci bir yeniden yapma / yeniden adlandırma / yeniden başlatma / yeniden yapma işleminden geçeceği, bu hafta Damian Hinds'ın açıkladığı gibi bir yeniden yapılanma İnsanlar varlıklarının anında farkına varacak ve sürülerdeki kurslara atlayacaklar.

Yeniden yapılanma üzerinde vurgu tahmin edilebilir ve tamamen yorucu. Bir isim üzerindeki konsantrasyon, parite ve tanıma ile ilgili bazı temel konulara bakmaktan ziyade değişir, aslında bir markanın kendisi ile yapabileceği bir gerçektir. 

İsim değişikliği kolaydır
Bir şeyin ismini değiştirmek kolaydır - gerçekten hiçbir şey yapmadan bir şey yapıyormuşsunuz gibi görünür. Fakat bir şeyin ismini değiştirmek, bir şeyin doğasını değiştirmek değildir. Yeniden yapmak, daha geniş meselelerle uğraşmak yerine, asbestle dolu bir duvara yeni bir boya kaplaması yapmak gibidir. Güzel görünüyor, ama yine de asbest ile dolu. 

Eğer tanıma bir sorunsa ve statü gelmiyorsa, durumu iyileştirmenin kesin yollarından biri fon sağlamaktır. Teknik yeterliliklere prestij statüsünü kendi başlarına koymak ve eğitimin tüm sektörlerinde bu prestijin doğru olduğunu vurgulamak. TED'in konuşmamın konusu da buydu (orman slaytları veya ekstra gravitalar için bile bir şeylerim vardı). Bir ego gezisi olabilir, ama neden olmasın? 

Yapmayacağım şey, bir şeyi başka bir isimle çağırmanın, sihirli bir şeyi o şeyi nasıl dönüştürdüğü üzerine 15 dakika. Çünkü bu tembel ve utanç verici olurdu.

Dinlediğin için teşekkürler.   

Tom Starkey bir  eğitim yazarı, danışman ve eski ileri eğitim öğretim üyesidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak