EBA ve CANLI SINIF KULLANIM SAATLERİNDE ARTIŞ YAŞANDI

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

EBA ve CANLI SINIF KULLANIM SAATLERİNDE ARTIŞ

EBA Sınıf Bazlı Kullanım Saatleri

EBA Canlı Sınıf kullanım saatleri

13 Nisan tarihinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınavlar ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek 8 ve 12. sınıf öğrencileri ile hazırlık sınıfı öğrencilerinin kullanımına açılan ve öğrencilerin kendi öğretmenleri ile anlık etkileşimde bulunarak ders işlemesine olanak sağlayan EBA Canlı Sınıf özelliği, 23 Nisan tarihi itibarıyla 3. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerin kullanımına da açılmıştır. 30 Nisan tarihi itibarıyla da 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin EBA Canlı Ders sayılarında artış yapılmıştır. Buna göre artık 8. sınıf öğrencileri haftada 31 saat,  12. sınıf öğrencileri ise haftada 37 saat canlı ders yapabilecekler.
Aynı anda 50.000 canlı sınıf açılma kapasitesi sağlanan altyapı ile daha fazla ders ataması yapılmasına da olanak sağlandı. EBA Canlı Sınıf uygulaması kapsamında verilecek dersler okul idareleri tarafından planlanacak ve uygulanacaktır.

Ayrıca  Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınavlara hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinin de istedikleri zaman EBA'ya giriş yapabilmelerine olanak sağlandı. Bununla birlikte artık 8, 11 ve 12. sınıf öğrencileri istedikleri her zaman EBA'yı kullanabilecekler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak