Ders Esnasında Resim Çizdiği İçin Sorunlar Yaşayan 9 Yaşındaki Çocuk

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ailesi her zaman onu resim peşinde koşmaya teşvik etti, ama herkes bu olaya onun kadar heyecanlanmadı. 

Whale ders sırasında resim çizdiği için öğretmenleriyle sorunlar yaşadı. Onun sıklıklıkla yaratıcılık patlaması yaşadığını bilen ailesi, küçük çocuğu okul sonrası bir sanat dersine yazdırmaya karar verdi. Küçük çocuğun doğuştan gelen yeteneğini fark eden öğretmeni, öğrencisinin çalışmalarını Instagram hesabından paylaştı. Ve küçük sanatçının hayatındaki büyük değişim böylece başlamış oldu.


Whale’in yaşadığı Shrewsbury kasabasındaki Number 4 isimli bir restoran, öğretmeninin paylaştığı çalışmayı gördü. Küçük sanatçıyı restorana davet ederek yemek salonunu çizimleriyle dekore etmesini teklif ettiler. Bu teklifi hemen kabul eden Whale, restoranın duvarlarını tamamen kendi yaptığı orijinal çizimlerle doldurdu. Babası okuldan sonra her gün onu restorana götürdü ve küçük çocuk burada birkaç saat boyunca elinde kalemiyle sayısız çizim yaptı.

Haftalar süren bir çalışmanın ardından geniş çalışmasını tamamlayan Whale, hala çizim yapmaya devam ediyor elbette. The Doodle Boy olarak bilinen küçük sanatçının çalışamlarından bazılarını aşağıda, tümünü ise Instagram hesabında bulabilirsiniz.

.

Kaynak: https://mymodernmet.com/joe-whale-doodle-mural-art/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak