Değerli Öğretmenler, Veliler ve Değerli Okurlarım;

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Değerli Öğretmenler, Veliler ve Değerli Okurlarım;

Çok olumlu geri dönüşler aldığım için geçen iki yıldır devam eden öğretmen-veli kitap okuma grubu oluşturma projesini bu yıl da devam ettirmek istiyorum. “Geliştiren Anne Baba” kitabını öğretmen-veli birlikte okuyup üzerinde konuşarak çok yararlandıklarını birçok öğretmen ve veli bana yazmışlardı. Programı bu yıl da devam ettirmek için yayıncım Remzi Kitabevi ile anlaştım. Kısaca özetleyecek olursam:

Bir öğretmen velileri ile bir okuma grubu oluşturup GELİŞTİREN ANNE BABA kitabını birlikte okumak isterlerse ben ve yayıncım Remzi Kitabevi aşağıdaki olanakları sağlayacağız.

1- 10 adet ve üzeri “Geliştiren Anne-Baba” isimli kitabımızdan sipariş geçmeleri durumunda tanesi 15,00 TL’den verilecek. (Kitapçılarda 20.83 TL.)
2- Bunun yanı sıra siparişlerine özel 1 adet “Onlar Benim Kahramanım” isimli kitap ücretsiz olarak öğretmenimizin adına imzalı olarak pakete eklenecek.
3- Kitapların tamamı benim tarafımdan imzalanmış olacak. (Açıklık getirmek için tekrar edeyim; Grubu organize eden öğretmenin adına kitap imzalanacak, gruptaki diğer kitaplarda ise sadece yazarın ıslak imzası olacak.)
4- Kargo ödemesi Remzi Kitabevi tarafından karşılanacaktır.

Bu koşullarda veli okuma grubu oluşturmak istiyorsanız lütfen Remzi Kitabevinden Şenay Taşkın Hanıma e-posta ile ulaşın. Kendisi gayet dikkatli ve düzenli takip eden biridir. İçiniz rahat olsun. Şenay Taşkın; e-posta senay.taskin@remzi.com.tr.

En iyi dileklerimle, selamlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak