Değerli Öğretmenler ve Ana Babalar, Sevgili Öğrenciler,

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Covid 19 salgını ile mücadele kapsamında ülkemizde de ciddi önlemler alınmakta olup okullarımızda eğitime bir süreliğine ara verildi. Koza Karaca Yayın Grubu olarak bu süreçte onlarca konu anlatım videosu, binlerce video çözümlü soru ve etkileşimli uygulamalar ile sınıflara özel çok sayıda dijital içeriğe sahip okul öncesi, ilkokul ve ortaokul ürünlerimizin dijital hâllerini ÜCRETSİZ olarak öğrencilerimizin kullanımına açtık.
Bilinçli toplumun temeli, eğitimle atılacaktır ve Koza Karaca Yayın Grubu olarak geleceğe dair bu sorumluluğun gereğini yapmak için dijital eğitim seferberliğine devam ediyoruz. Şimdi de 2-8. sınıflar için Türkiye Geneli Online Ücretsiz Sınavları hizmetinize sunuyoruz.
https://dijital.kozakaraca.com.tr/ adresinden ulaşacağınız sınavlar, öğrencilerin bugüne kadar okulda gördükleri konularla ilgili olup Koza Karaca güvencesiyle hazırlandı.
Öğrencilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı günler geçirmesini diliyor; evde oldukları süre içinde eğitim almalarına destek olmak için aşağıda verilen linkler üzerinden giriş yaparak Koza Karaca Yayın Grubu içeriklerinden yararlanmalarını bekliyoruz.

İlkokul – ortaokul tüm ders içerikleri için (1-8. Sınıflar)
https://dijital.kozakaraca.com.tr/

İlkokul – ortaokul 2-8. sınıf İngilizce dersi içerikleri için
https://dijital.krcpublishing.com/

Mavi Yunus Okul Öncesi içerikleri için
https://dijital.maviyunus.com.tr/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak