Çocuklarınızı beygir gibi yarıştırmaktan vazgeçin!!

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tabii ki iyi bir eğitim alsınlar başarılı birer birey olsunlar iyi şartlarda hayatlarını idame ettirsinler yuva kursunlar eşlerine ve çocuklarına yetebilsinler istiyorsunuz çok iyi anlıyorum..

Bu iş artık bir paragraf üstte bahsettiğim kadar masum değil.. Annelerin veli whatsApp gruplarında ki en çalışkan çocuk annesi olma isteği çocuklarınızı felakete sürüklüyor farkında bile değilsiniz..

Çocuklar intihar ediyorlar, evden kaçıyorlar, öğretmen dövüp öldürüyorlar.. Neden? Çünkü sizin birincilik egolarınız yüzünden!! Sonra dövülen öldürülen öğretmen haberlerine tühh tühh vahh vahh diyip elin çocuklarını eleştiriyorsunuz bunları siz büyütüp öğretiyorsunuz unutmayın her çocuk masum doğar!! Onun beğenmediğiniz yanları sizin eksik doyuramadığınız yanlarınızdır..

Biz de çocuktuk bizimde karnemizde 7 zayıfımız vardı bütlere çok kaldık ama ailelerimiz bizleri öldüresiye dövüp cezalandırmadı abi.. Ki beni tanıyorsunuz efsane zor bi cocuktum tasma takıp gezdirmelik bi cocuktum.. ama o annem bi başına sadece okuma yazması vardı bizi ne kadar güzel büyüttü ben öğretmenlerim karsısında her daim elpençe divan dururum.. 50 de olsam yine önlerinde eğilicem.. Bir coğu facebookta arkadaşım yazsınlar bi kerecik saygısızlık ettim mi bir puan not için odalarına adım attım mı!! Ne büyük ayıptır!!

Neyi hakediyorsam odur puanım abi ne öğrendiysem onu yazarım yani kapasite belli ben ders mers dinlemezdim tabii ki beni sınıfta bırakıcaklar benle mı uğraşcak onca işinin arasında.. Sınıfta kaldım, devamsızlık yaptım, büte kaldım, ama üniversiteyi okudum bi şekilde okudum bitirdim.. Emekleri üzerimde çok yalan yanlış not vererek değil asla sabırla anlatıp öğreterek mezun ettiler beni.. Çocuklarınıza notların birer saçmalık olduğunu o insanların vercekleri puanlara değil hayat tecrübelerine sözlük gibi beyinlerine ihtiyaçlarını olduğunu aşılayın..

(Bilerek herkese açık paylaşıyorum ve # ler koyuyorum ki bi kaç aileye dokunabileyim)

Tuğçe CAVA
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak