Çocukların okula hazır olmalarına gerek yok ... Okulların çocuklar için hazır olması gerekiyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Çocukların okula hazır olmalarına gerek yok ... okulların çocuklar için hazır olması gerekiyor
Bu gerçekten yapmaları gereken çocuklar söylüyorum çok fazla zaman harcamak, çünkü beni düşündürdü bu ya yapmaları gereken bu yüzden okulda başarılı olabilir. Biz çocuklar için hazır değilseniz bu zihniyeti proje bu tecrübe ve olmayan Bunu yapabiliyor , onlar başarısızlığa mahkum ediyoruz. 

Çocuklarımıza ve tüm bunlara karşı baskını ve hesap verebilirliği yanlışlıkla aktarıyoruz, onların sadece hızla değişen bir dünyada yaşayan çocukların ... olduklarını unutmaya eğilimliyiz. 

Ayrıca, birazcık küstahça, çocuklar için en iyi olanı tam olarak bildiğimizi ve hayatta başarılı olmak için ne yapmaları gerektiğini tam olarak bildiğimizi varsayalım.

Ama ya tersine dönmüş ve okullar, okulların çocukların masaya getirdiği şeylere hazır olmasını sağlamak için zaman harcadıysa ...? 

Ya çocuklar okullara kendileri için hazırlanacak okulların yapılması gerektiği konusunda konuşmaya başladıysa…? 

Ya okullar, diğer yollardan ziyade öğrencilerin baskısını hissediyorlarsa? 

Yaşamı biliyoruz ve etrafımızdaki dünya her zamankinden daha hızlı değişiyor. Ve bizim okullarımıza gelen , onlara ihtiyaç duyan ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir sistemi düşünen , ihtiyaç duyan ve ÇİFTÇİLEN bu çocuklar . 

Ve yeni bir ebeveyn ve eğitimci olarak, oğlum Emory'in ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.resmi eğitimine başladığında 5 yıl içinde ihtiyaç duyacaktır ... ama umarım en azından biri ona sorar ve onun için hazır olmanın ne demek olduğunu düşünür. 

Böylece, meslektaşlarınızla bir sonraki buluşmanızda okulunuzun ve / veya sınıfınızın çocuklar için hazır olmasını ve başka bir şekilde olmamasını sağlamaya odaklanın. 

Belki de konuşma aynı olacak ... belki de tamamen farklı olacak. :)

Kaynak: http://www.justintarte.com/2016/01/kids-dont-need-to-be-ready-for-school.html

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak