ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ: 100 OKULA 1000 KİTAP!

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

@sinemkobal ile güzel bir işe kalkıştık. Çocuklara başarıyı anlatan Her Şey Seninle Başlar 9+ kitabından “100 sınıfa 1000 kitap” hediye ediyoruz. Her sınıfa 10 kitap gönderilecek ve kitaplardan birini Sinem ile beraber imzaladık. 23 Nisan hediyemiz. 
Kitabın özellikle dezavantajı bölgelerde yaşayan öğrencilere, gelişim odaklı öğretmenler üzerinden ulaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kitapların,öğrencilerin başarı bilincini, mücadele gücünü ve yaşama motivasyonunu artırması tek dileğimiz. 
Kitapların öğretmenlere ulaştırılması, 91 yıllık bir kuruluş olan Türkiye Yardımseverler Derneğinin Kağıthane şubesi tarafından yapılacak. Okulların seçimi ve kitapların dağıtımı Nisanın ilk haftası itibariyle başladı. 
Derneğin başarılı şube başkanı Tülay Kesebir ilgili öğretmenleri seçiyor ve yolluyor. Biz tüm kitapları onlara teslim ettik. Profilimdeki linkte yer alan makalede (1. Maddesinde açıklanıyor) kitap başvuru formu bulunuyor. Siz de doldurursanız kendisine iletebiliriz.

Kitaplar çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak dağıtılacak. Gelişim odaklı öğretmenlerimize, başarı odaklı öğrencilerimize, ortak akılla büyüyen sınıflara desteğimiz sürecek. Siz de ilgili insanları haberdar ederek doğru kişilere ulaşmamıza destek verebilirsiniz. Çok teşekkürler.

Lütfen bu güzel girişimi ilgili yerlere iletelim. 

#repost @muminsekmanofficial

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber