Çocuğun potansiyelini serbest bırak ve onu dünyaya dönüştüreceksin.”

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Montessori Akademisi'nde, oryantasyon sürecinin yeni çocukları Montessori ortamına başarıyla geçirmenin önemli bir parçası olduğuna inanıyoruz.

Bu yüzden yeni kayıtlı tüm aileler için ücretsiz bir oryantasyon seansı sunuyoruz. Çocuğunuzun kaydı tamamlandığında, bir oryantasyona davet edilmek üzere davet edileceksiniz. Bu sizin ve küçük çocuğunuz için uygun bir tarih ve zamanda olacak.

Bu, herhangi bir seçkin evrakı getirmek ve çocuğunuzun ihtiyaçlarını Merkez Yöneticisi ve Oda Lideri ile tartışmak için harika bir fırsat. Ayrıca çocuğunuzun ilk Montessori deneyimi için orada olma fırsatına sahip olacaksınız.

Çoğu Montessori Akademisi çocuk bakım merkezinde, hafta içi 09:00 - 11:00 arası oryantasyon gerçekleşir. Bir ziyarette programlamak için en uygun zaman çocuğunuzun bakımına başlamadan birkaç gün. Bu, çocuğunuzun başlamadan önce çevreye aşina olmasını sağlar.

İki saatlik tanıtım oturumu, çocuklara öğretmenleriyle bir ilişki kurma, sınıf arkadaşlarıyla tanışma ve Montessori materyallerini keşfetme fırsatı sunuyor .

Aileler, sınıfa katılmaya davet edebilir veya Merkez Kütüphanesi gibi merkez tesislerinin diğer alanlarında zaman geçirebilirler.

https://montessoriacademy.com.au/parents/orientation/


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak