Büyükşehir Belediyesi Farklı Branşlardan Öğretmen Alımı Yapacak

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

İŞKUR Aracılığıyla 6 farklı branştan öğretmen alımı yapılacak. Mersin Büyükşehir belediyesi İŞKUR sayfasında yayınladığı ilana göre farklı branşlardan öğretmen alımı yapılacağını duyurdu. 
Mersin büyükşehir belediyesinde öğretmen alımı başladı. Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden başvurularını yapabilirler.
6 Farklı branştan alınacak öğretmenler, fizik öğretmeni, biyoloji öğretmeni, tarih öğretmeni, rehber öğretmen, coğrafya öğretmeni, kimya öğretmeni  olarak başvuru yapabilecekler.
Son başvuru tarihi ise 24 Temmuz olarak duyurulmuştur

İlana yönelik detaylar şu şekilde


Mersin Büyükşehir Belediyesi İŞKUR aracılığı ile 6 farklı branştan öğretmen alımı yapacağını duyurdu! İŞKUR sayfasında yayınlanan ilana göre Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere fizik öğretmeni, biyoloji öğretmeni, tarih öğretmeni, rehber öğretmen, coğrafya öğretmeni, kimya öğretmeni ve beden işçisi alınacak. Öğretmen alımı başvuruları başlamış olup, adayların en geç 24 Temmuz’a kadar aşağıda belirtilen internet adresine girerek başvuru işlemlerini yapmaları gerekmektedir.
Mersin Büyükşehir Belediyesi bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası olan iskur.gov.tr adresi üzerinden 8 farklı iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan bu ilanlara göre Mersin büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Tic. Ve San. A.Ş aşağıda belirtilen branşlardan, belirtilen sayılarda öğretmen alımı ve işçi alımı yapacaktır.

HANGİ BRANŞLARDAN KAÇ ÖĞRETMEN ALINACAK?


 
3 fizik öğretmeni, 3 biyoloji öğretmeni, 2 tarih öğretmeni, 5 rehber öğretmen, 1 coğrafya öğretmeni, 2 kimya öğretmeni olmak üzere toplam 16 öğretmen alımı yapılacaktır.
4 beden işçisi alımı,

İŞ BAŞVURUSU

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları başlamış olup 24 Temmuz 2020’de sona erecektir. Başvurular www.mersinbuyuksehiras.com.tr adresine online olarak yapılacaktır. Kadrolara göre belirlenmiş başvuru şartlarını ve diğer bilgileri görüntülemek için 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak