Bir Öğretmene Aşık Olmadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Şey 

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1. Bütün gün öğrettikten sonra minik kararlar vermekten nefret ediyoruz.

Ortalama öğretmen günde 1500 eğitim kararını verir. Altı saatlik bir eğitim günü için her dört dakikada bir. Eve döndüğümüzde, yapmak istediğimiz son şey daha da fazla karar vermek. Akşam yemeğinde veya izlediğimiz filmde ne olduğu umrumda değil; Sadece bizi besle ve konuşma.


2. Filtrelerimizi ne zaman açıp kapatacağımızı biliyoruz.

Bizim işimiz çocuklara dayanıyor. Bu, her zaman G dereceli bir seviyede çalıştığımız anlamına gelir. Bunu yapmaktan çok daha kolay, ama saatler geçtikten sonra, birkaç kokteylleri düşürmekten ve uygunsuz sözcükleri karıştırmaktan daha rahatlatıcı bir şey yoktur. Bize yetişkin olduğumuzu ve aklımızı korumamıza yardımcı olduğunu hatırlatır.

3. Sınıfta öğretmenlik şapkalarımızı bırakmakta zorlanırız.


Damarlarımızda çalışan bu kamu hizmeti görevimiz var. Çocukları bakkalda, alışveriş merkezinde ya da teknik olarak bizim sorumluluğumuzda olmadıklarında gördüğümüz zaman, onlara "görünüş" vereceğiz. Küçük sabun kutumuza bile girebiliriz ve güzel olmaktan ve iyi seçimler yapmaktan bahsedebiliriz. Ve bunu ebeveynleriyle birlikte söylerken sorun yok.

4. Size yardım edemeyiz, ancak bir çocuk gibi davranırız, özellikle de bir gibi davranıyorsanız.

Bütün gün çocuklarla uğraşıyoruz. Sürekli olarak ellerini ellerine tutmaya, başkalarıyla iyi oynamayı, yol tariflerini takip etmeyi ve güneşin altındaki her şeyi hatırlatırız. Davranışınız yedi yaşındaki bir çocuğunkileri hafifçe yansıtırsa, çocuk muamelesi görürsünüz. Kişisel olarak alma. Ya da büyür ve büyür. Çoraplarını yerden kaldırmak için sadece bir kez sormalıyız.

5. Sürekli olarak bol miktarda torba taşımaktayız.


Öğretmenler her gün okula ve okuldan çok şey topluyor, biz profesyonel vücut geliştiriciler değiliz. Dünkü not kağıtları ve dizüstü bilgisayarımızla birlikte ana çantamızın yanı sıra, çantamızı, öğle çantasını, en son Hedeften satın almayı ve yarının bilim deneyine yönelik bir sandık da taşıyoruz. Yargılama, sadece yardım teklif et.

6. Çılgın not kağıtları hazırlamak için çok zaman harcıyoruz.

Okul günlerinde aralar genellikle az ve çok uzaktır. Öğrenciler bir gün için reddettiklerinde, bir sonraki tur için dersler hazırlıyoruz. Bu, çok sayıda gece not kağıtları harcadığımız anlamına geliyor. Renkli bir işaretleyici ve yardım almaktan çekinmeyin. Bu size büyük bonus puanlar sağlayacaktır.

7. Genellikle kısaltmalarda konuşuruz.


Günümüzün çok büyük bir kısmını, eğitmenlerin lingolarına sarılmış olarak harcıyoruz, unuturuz ki, herkese tamamen yabancı geliyor. NCLB ve CCSS'yi tartışan PARCC toplantısından, ELL ve SLP eğitimcileri için PD'den bahseden BOE toplantısına, bunun ne anlama geldiğini hiçbir fikriniz olmadığını unutuyoruz. Heck, hatta bütün bu harflerin ne olduğunu hatırlayamıyoruz bile. Sadece günümüzü anlattığımızda gülümse ve başını salla.

8. Öğrencilerimize çok fazla kendi paramızı harcıyoruz.

Öğrencilerimize bazen para harcayabiliyoruz. Bu renklendirme malzemeleri ve doku kutuları, sınıf için önemlidir. Ve yerel kitapçıda yapılan satışlar geçmek için çok iyiydi. Ve tabi ki, her yerde bir geziye çıktığımızda, öğrencileri göstermek için bir hatıralık gerekir. Ve ... resmi sen al.

9. Elimiz sonsuza dek markörle kaplanacaktır.


Eğer okul gününün sonunda ellerimiz bir tür spor yapmıyorsa, ya toplantılarda takılı kaldığımız ya da örtmek istediğimiz tüm öğretileri yapamadığımız anlamına gelir. Savaş boyamız gibi. Ve evet, biz bunun farkındayız.

10. Yazlarımı kazandık ve bizi bu konuda kızdırdığınızda sevmiyoruz.

Öğretmeninizi gerçekten seviyorsanız, dünyamızın geleceğini eğiten bir işin ne kadar zor olduğunu zaten biliyorsunuz. Doğru, biz sadece 10 ay boyunca sadece “çalışıyoruz”, ama çalıştığımız zaman, ÇALIŞIYORUZ.

Sürekli olarak zihnimizi zihnimize alıyoruz. Standart çalışma günümüzün dışında saatler ekledik. Hafta sonlarını gelecek dersleri hazırlamak ve hazırlamak için kullanıyoruz. Kendimizi sınıfta daha da güzelleştirecek dersler almak için zamanımızı (AKA yaz tatilinde) bile kullanıyoruz. Bu yüzden, yazlarımın ne kadar güzel olması gerektiğine dair bir yorum yapmaya karar verirseniz, uzun bir süre için zaman aşımına hazır olun.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak