Bilişimle Üretim Eğitimi ve Bilişim Teknolojileri (BT) İl Koordinatörleri Çalıştayı sona erdi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bilişimle Üretim Eğitimi ve Bilişim Teknolojileri (BT) İl Koordinatörleri Çalıştayı, YEĞİTEK Genel Müdürü Anıl YILMAZ'ın yaptığı kapanış konuşmasıyla 28 Haziran 2019 tarihinde Ankara'da sona erdi.

Beş gün süren çalıştayda; 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri ışığında 81 ilden katılan BT İl Koordinatörleri ve FATİH eğitmenlerinden oluşan 120 katılımcıya bilişimle üretim faaliyetleri hakkında farkındalık oluşturma eğitimi verildi. Çalıştayın son iki gününde de BT İl Koordinatörleriyle bundan sonra yapılacak ortak çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuldu.

Genel Müdür Anıl YILMAZ, çalıştayın sonuçlarının bakanlığımız ve ülkemiz adına hayırlı olacağını belirterek şunları ifade etti: "Çalıştay esnasında notlarımızı aldık, ayrıntılı raporumuzu da oluşturacağız. Bu çalışma zaten kısa süreli değil sizlerden gelecek katkılarla yaşayan bir doküman haline de gelecektir. Gerçekten çok yerinde tespitler ve öneriler oluşturduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Bakanlık birimleri arasındaki koordinasyonla ilgili sıkıntılardan bahsedildi. Bunu aşmak için dokuz aydır yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yerelde de bunun yansıması olacak birtakım mekanizmaları uygulamaya koymamız lazım. Bu işi bakanlığımızın diğer birimleriyle organize olarak nasıl yürüteceğimize yönelik bir eylem planı hazırlayacağız."

Çalıştayın sonunda 120 kişiye katılım belgeleri verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak