Bilişim Öğretmeninden Öğrencilere Çok Anlamlı 23 Nisan Hediyeleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bilişim Öğretmeni, Uzaktan eğitim döneminde EBA TRT TV'den ders izlemekten mahrum kalmalarını istemediği öğrenciler için çok anlamlı bir proje başlattı. Başlattığı proje sayesinde bir çok öğrenci için bilgisayar ve tabletler temin etti

Uzaktan eğitimin devam ettiği bu dönemde kendini eğitime ve öğrencilerine adaşım bir eğitimciden duygulandıran proje başlatıldı.
Uzaktan eğitimin devam ettiği bu dönemde Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu bilişim öğretmeni öğrencilerin EBA ve canlı dersleri kolay takip edebilmeleri için önemli bir proje başlattı. Uzaktan eğitimin başladığı bu dönemde bazı öğrencilerin elinde gerekli iletişim cihazı olmadığını öğrenince ne yapabilir düşüncesiyle başlayan projede Okul yöneticileri ve öğretmenlerin büyük özverileri ile ihtiyaç fazlası atıl durumdaki tablet ve bilgisayarlar toplatıldığı ve bilişim öğretmenlerinin elinde gerekli donanımları yükseltilerek ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerinde önemli araç kullanılmaya başlandı.

Okul müdürü İbrahim Şimşek'inde örnek müdür profili çizdiği bu projede bilgisayar ve tabletlerin ulaştırılmasında önemli rol aldığı belirtildi. Gece gündüz bilişim öğretmenlerinin üzerinde çalıştığı atıl durumdaki bu cihazlar gerekli donanım ve bakımlar yüklenilerek öğrencilerin uzaktan erişimde canlı olarak katılımları sağlandı. Projenin fikrini veren sınıf öğretmenlerininde bu sureçte öğrencilerinin durumlarını bilmesi ve ihtiyacı olan öğrencileri tespitinde önemli rol üstlendiği belirtildi. Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında dezenfekte edilip hediye paketlerine koyulan tablet ve bilgisayarlar öğrencilerin evlerine teslim edildi.

Kamuajans.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak