Başarılı bir öğretmenin 7 yemek alışkanlığı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmenler dünyanın en yoğun insanlarından bazılarıdır ve yoğun programlarının diyetlerini etkileme eğilimi vardır. Yediğiniz yiyecekler sadece temel sağlığınızdan daha fazlasını etkiler - aynı zamanda enerji seviyenizi ve üretken olma yeteneğinizi de etkiler. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları sizi kendiniz için daha iyi ve öğrencileriniz için daha iyi hale getirecektir.

Gerçek bir kahvaltı yemek
Öğretmenler kuşlardan önce ayağa kalkarlar ve sık sık gece boyunca çalışırlar. Bir çok öğretmen, sabahları kendilerini sağlıklı bir kahvaltı hazırlamak gibi hissetmiyor, bu da birçok yemek yemeğe, hatta kahvaltının tamamen atlanmasına neden oluyor. Buzdolabında basit sağlıklı şeyleri tutabilmeniz için yakalamanız ve yemek yemeniz şarttır. Taze meyve, yoğurt, fındık ve granola birlikte hızlı ve kolay atılır. Dolduruyor ve besleyici.

Yakındaki Sağlıklı Atıştırmalıkların Korunması
Öğle yemeği vakti çok uzak görünüyorsa veya normalden biraz daha aç hissediyorsanız, sağlıklı atıştırmalıklara erişebildiğinizden emin olun. Okulunuzda otomatlar varsa, kapmak ve gidebildiğiniz abur cuburlara güvenmek kolay olur. Çok sayıda ofis sağlıklı atıştırmalıklar sağlıyor  Çalışanları için dış bağlantı - neden fikri daha yüksek hızlarda çalıştırmıyorsunuz?

Güç Öğle Yemeği Keyfi
Öğle yemeğini ambalajlamak zaman ve paradan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Karmaşık olması gerekmiyor. Yeşillikleri, sağlıklı tahılları ve yağsız proteinleri lezzetli bir kaseye atmak suretiyle, mikrodalga için sadece bir şeyiniz var. Onu üşüttürebilirsin bile. Salatalar, börek kaseler ve ramen kaseler ucuz, kolay ve sağlıklıdır.

Besleyici Bir Akşam Yemeği Pişirme
Evinize geldiğiniz anı planlamak için ders notları ve dersler alıyorsanız, büyük bir yemek hazırlamak için muhtemelen zamanınız ve enerjiniz yoktur. Haftasonlarını dondurucu yemekleri bir araya getirerek geçirin Dış bağlantı  ve yavaş bir tencere al. Eve gittiğinizde onları yavaşça çevirip yavaş pişiriciyi açın ve akşam yemeği saatinde her şey sizin için hazır olacaktır.

İçme Kalorileri Önlemek
Bir çok öğretmen gün boyunca kahve ve çaylara güveniyor. Bunlar bir ton şeker olmadan hazırlanırsa, sizin için tamamen kötü değildir. Sorun, kalori yumrularını aldatıcı bir şekilde paketleyen soda ve meyve sularıdır. Masanızda bir meyve demlikli bir su şişesi bulundurun. Doğal aromalı su için birkaç kez tekrar doldurabilirsiniz.  Bir ton gereksiz kaloriyi diyetinize entegre etmeyecek harici bağlantı .

Çeşitli Gıdalar Yeme
Rutinler öğretmenler için önemlidir. Verimli çalışmasına yardımcı olurlar. Yaşamınızda rutine uymak istemediğiniz bir alan diyetinizdir. Daha geniş çeşitlilikte yemek yemek, diyetinize daha fazla besin içerir. Daha fazla yağsız protein yemeye çalışıyorsanız, kendinizi tavukla sınırlamayın. Hindiyi ve farklı balık türlerini birleştirin. Demir alımınızı iyileştirmek için geleneksel marul salatanızı ıspanak bazlı salata ile değiştirin. Çeşitlilik yaşamın çeşnisidir.

Ara sıra hoşgörü için izin vermek
Diyetinizde çok katı olmak sizi biraz delirtebilir. Bir dilim peynirli kek veya biraz pizza isterseniz, bunun için gidin. Tüm bu sınavları derecelendirmek için kendinizi ödüllendirmek için kullanabilirsiniz. Eğer hoşgörülü yiyecekleri zaferler ile ilişkilendirirseniz, biraz daha sıkı çalışmanıza bile ilham verebilir. Bir hamburger, bir süre olmasaydı harika bir motivasyon olabilir.

Öğrencilerinize çok fazla zaman ayırıyorsunuz, ama kendinize dikkat ederek çok fazla zaman harcamak zorunda değilsiniz. Birkaç sağduyuya dayalı uygulama ve ileride küçük bir planlama, vücudunuza ihtiyaç duyduğu yemekleri vermenize yardımcı olabilir, böylece okul yılı boyunca kendinizi geliştirebilirsiniz.

Rachel 2 güzel oğlanın annesidir. Seyahat, eğitim ve iş konularında yürüyüş yapmayı ve yazmayı seviyor. Bizset.com'da Kıdemli İçerik Yöneticisi Harici bağlantı  - ilgili iş bilgilerinin çevrimiçi kaynağı.

Kaynak: https://teach.com/blog/eating-habits-for-successful-teachers/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak