Bakan Ziya Selçuk Öğretmenler 31 Ağustos-21 Eylül Tarihleri Arasında Okullarda Olacak Dedi.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Selçuk yaptığı açıklamalarda, 31 Ağustos-21 Eylül Tarihleri Arasında öğretmenlerden, okullarda bulunacakları süre zarfında özellikle geçen dönem uzaktan eğitim sürecinde hiç temas edemedikleri, canlı derslere katılmayan öğrencilerle ve aileleri ile iletişim kurmaya çalışmalarını istedi.
Bu öğrencilerin akademik, sosyal ve duygusal eksiklerini tespit ederek onlar için gerekli en iyi çözümleri öğretmenlerin sunacağından emin olduğunu belirten Selçuk "Yapacağınız bu çalışmalar okullar açıldığında sizlerin iş yükünü de hafifletecektir.
Uzaktan eğitim nedeniyle öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişmelerinde tamamlayamadığımız ne varsa 21 Eylül'e kadar bunlar için gerekli plan ve programları hazırlayarak okullarımızın kapısını beraber açacağız. Değerlendirmesinde bulundu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Cahit 4 yıl önce

Uzaktan eğitime katılmayan öğrencilerin büyük bir kısmının interneti ve bilgisayarı yok ayrıca aynı evde 5 çocuk okula gidiyor var olan bilgisayar ya da telefon bir öğrenci tarafından kullanılabiliyor.Büyük bir kısmı bu dönemde tarla vb işlerde çalışıyor.

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak