Baba Destek Programı’na Gönüllü Eğitimciler Arıyoruz!

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

10 ila 13 hafta arasında devam eden program haftanın bir günü, akşam saatlerinde uygulanıyor. Program iki haftalık eğitici eğitimini tamamlamış gönüllü eğitimciler aracılığı ile uygulanıyor. Bu eğitim, eğitimcinin kişisel gelişimine, çocuğuyla iletişimine katkı sağlasa da, eğitimcinin gönüllülük motivasyonunun, çocuklara destek olmak için babalarla çalışmak olmasını bekliyoruz.

19 - 30 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan eğitici eğitimi için; programı babalara aktararak, çocukların gelişimlerine destek olacak gönüllü eğitimcilere ulaşmak istiyoruz. 

Gönüllü eğitimci adaylarında aşağıda belirttiğimiz özellikleri bekliyoruz:

- Tercihen üniversitelerin eğitim fakültelerinden mezun, farklı bölümlerden ise yetişkin eğitimi deneyimi olması

- Yetişkin eğitimi, çocuk gelişimi, toplumsal cinsiyet eşitliği alanlarında çalışması veya bu konularda çalışmak istemesi

- Akşam saatlerinde grup açmasına engel bir durumu olmaması

- Çalıştığı kurumda veya babaların yoğun olduğu bölgelerde program yürütebilmesi

- Aşağıdaki illerden birisinde veya ilçelerinde ikamet etmesi

- Erkek

Eğitimci Alınması Planlanan İller: Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Manisa, Mersin, Samsun, Trabzon, Hatay, Şanlıurfa, Mardin, Gaziantep.

Eğitici Eğitimi Tarihi: 19 - 30 Ağustos 2019

Eğitici Eğitimi Yeri: Henüz belirlenmedi. İstanbul dışında bir bölge planlanıyor.

Yoğun ama eğlenceli iki haftalık bir eğitim programı gerçekleştireceğiz. Eğitim boyunca gelişim, öğrenme, cinsiyet eşitliği, yetişkin eğitimi becerileri gibi konuları Baba Destek Programı ile ilişkileri üzerinden tartışacak ve uygulamalar yapacağız.

Başvuru Süreci: Başvurularınızı 10 Mayıs 2019 Cuma günü akşamına kadar https://forms.gle/PoeGqFe6o2WMsZW78 linki üzerinden yapabilir, sorularınız için ozan.erkovan@acev.org adresine yazabilirsiniz.

Not: Başvuru süreci tamamlandıktan sonra, adaylarla küçük gruplar halinde tanışma toplantısı gerçekleştirilecek, bu görüşmeden sonra eğitimci adayları belirlenecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak