Atatürk Çocukları eTwinning proje sergisi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

KOCAELİ - Karamürsel Bekir İlhami Fatma Nedime Calp İlkokulu 3/A sınıfı Atatürk Çocukları proje ekibi, sınıf öğretmenleri Ülkü Akçay rehberliğinde, “Atatürk Çocukları” isimli eTwinning projesi kapsamında proje tanıtımını yapmak amacıyla, 26.04.2019 tarihinde, proje süresince hazırladıkları ürünleri sınıflarında sergilediler.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Ejderoğlu ve Bekir İlhami Fatma Nedime Calp İlkokulu öğretmen, öğrenci, velilerinin katılımıyla gerçekleşen sergi büyük beğeni topladı. Projeye katılan öğrenciler ürünlerini sergilemekten ve proje çalışmasında yer almaktan mutluluk duydular. 
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Ejderoğlu, Okul Müdürü Hamza Şahin'i, proje yürütücüsü Ülkü öğretmeni ve proje öğrencilerini tebrik etti; proje çalışmalarının yenilikçi yaklaşımlar noktasında çok önemli olduğunu ve ilçemizdeki proje çalışmalarını her zaman desteklediklerini ifade etti. Projenin final çalışması olan ve gün boyunca devam eden sergide yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli kaynaşması yaşandı. Öğrencilerin ve velilerin büyük ilgisini toplayan sergi projenin tanıtılmasında büyük bir rol oynuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak