Agresif Saygısız Öğrencileri Nasıl Kullanmalı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öfkeli, tartışmacı ve agresif bir şekilde saygısız öğrencileri tanımlarlar.

Onları anlatmak ve öğrenciler denemek bozabilir ve onların sınıfını sabote etmek.

Gözlerini yuvarlayan ve onlara bakmayı reddeden veya yönlerini dinleyen öğrenciler .

Hiçbir şeyin nasıl çalıştığı hakkında konuşmaya devam ediyorlar.

Her gün sınıflarının% 10-20'si ile bir savaş.

Davranışların nasıl kötüye gittiği, daha iyi olmadığı ve bu belirli öğrencilerin notları, sonuçları veya başka herhangi bir şeyle ilgili bir beyazı umursamadıkları.

E-postalar genellikle, sınıflarının herhangi bir strateji ya da yaklaşım için çok zor olduğunu söylüyor gibi bir meydan okuma şeklinde yazılır .

Şimdi, hiç şüphesiz, yaramazlık eğilimi olan öğrenciler var.

Geçmişte kendilerine yapılan günahlardan dolayı zarar görmüş ve öfkeli olan ve varsayılan ayarı otoriteye karşı demiryoluna giden öğrenciler var.

Ama işte, işte bazı öğretmenlerin saygısızlıklarını engellemek için yapabilecekleri hiçbir şey olmadığına ikna olmuş öğretmenlere söylemek istediğim şey:

O tango için iki kişi gerekir.

Soruna katkıda bulunmuş gibi hissetmeseniz de, herhangi bir dışa dönük hayal kırıklığı veya can sıkıntısı belirtisi gösterirseniz - bir iç çekiş bile, çenenizi sıkılaştırırsanız ya da sıkıntı yaşarsanız - diğerleri gibi olduğunuzu varsayarlar.

Sizi hayatlarında diğer azarlarla birlikte, azarlayan, okudukları, savaştığı ve başka bir şekilde hayal kırıklığına uğrattıkları bir araya getiriyorlar. Vekaleten, öfkelerinin hedefi haline geliyorsun.

Adil olmayabilir veya bakış açınıza göre çok anlamlı değil, ancak gerçek.

Onları bir kenara çekmek ve ölçülen bir azarlama bile olsa, onları gerçekten de umurunda olmadıklarını ispatlamaktan başka bir şey istemeyecekleri bir noktaya itebilirler.

Görüyorsunuz ki, asla kontrol edemeyeceğiniz bir şey, sizi incitmek ve iyi ve özenli bir öğretmen olarak sahip olduğunuz vizyonu yok etmek için garanti edilen şey olduğunu biliyorlar.

O kadar çok gururlu ve genç bir umursamazlığa sahipler ki başarısızlığa uğramak ve herhangi bir sonuca katlanmak için isteklidirler, sadece iradenizi kazanmanıza veya empoze etmenize izin vermemek için.

Ve eğer serinliğini kaybedersen . . . Eğer tartışırsanız ya da onları yerine koymaya çalışırsanız, ilişkiniz - ve onların davranışları - artık size bakmayacaklarsa, hendek kazanacaktır.

Ancak dikkat çekici gerçek, davranışlarının nereden geldiğini anlamayan kimseden gizlenenlerin umursadıklarıdır.

Bazen sınıfınızdaki diğer öğrencilerden daha fazla.

Bununla birlikte, derinlere gömülen hazineye dokunmak, tamamen düşmanlıktan kurtulmayı gerektirir. Saygısızlık karşısında sıcak şefkat alır. Karşıtlarından ziyade yanlarında durur.

Kendi sözlerinizle ve eylemlerinizle kendi köşelerinde olduğunuzu ve hesap verilebilirlik tarzınızın kişisel olmadığını, ancak bunlar da dahil olmak üzere sınıfın her üyesinin yararına olduklarını kanıtlamanız gerekir.

Pratik olarak, bunu nasıl yaptığınız, ilk ve lise e-rehberlerinde sağ kenar çubuğu boyunca ayrıntılı olarak belirtilmiştir.

Ama bu, yaşamlarında ne olup bittiğine veya nasıl davrandıklarına bakılmaksızın, serbestçe verildiğinde, gün geçtikçe nezaket, nezaket ve iyi mizahınızdır;

Bu onları kazanıyor.

Bu, umursayan, başarılı olmalarına neden olan, içine sizi memnun etme ve sizin için davranma arzusu uyandıran kısmına çarpan durdurulamaz bir dalgadır.

Sadece kendinizi rakip olarak çıkardığınızda, güvenebileceği, saygı duyabileceği ve hayran olabileceği bir lider teklif etmek davranışları değişecek ve çarpıcı biçimde değişecektir.

Öyleyse, başlangıçta, sıcak, sert saygısızlık ışıkları, hatta nefretin altında nasıl bir insan oldunuz?

Empati.

Onların yerinde olmak nasıl bir his olduğunu bilerek ya da sadece nasıl hayal etmenin kaynaklı Empati, öyle olağanüstü zor , etmeyişini yapar hiç kin ve sürtünmeyi dünyanın en kolay ve en doğal şey yaratmak.

Bir sınıfa girmek için en korkunç, en yaralı ruhlarla çalışan bir strateji.

Ve her öğretmen için, her seferinde işe yarar.

Henüz yapmadıysanız, lütfen bize katılın. Bedava! Buraya tıklayın ve her hafta e-posta kutunuzdan yeni makale güncellemeleri almaya başlayın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak