Adım At, Sağlığına Sağlık Kat Etwinning Projesi Adını Duyurmayı Başardı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Adım At, Sağlığına Sağlık Kat projesine ilgi her geçen gün artıyor. Kayseri’nin Bünyan Karakaya İlkokulu Müdür Yardımcısı Selçuk ŞAHİN ile Elazığ Arıcak Gümüşyaka İlkokulu Öğretmeni Hilal Nur GÜLCÜ’nün sağlıklı ve hareketli yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kurucu üyeliğini yapmış olduğu “Adım At, Sağlığına Sağlık Kat”  eTwinning Projesi Avrupa Birliği üye ülkelerinden gelen destek ile birlikte adını duyurmayı başardı.
Romanya, Arnavutluk, Polonya, Portekiz, Ukrayna, Hırvatistan, Makedonya,Macaristan ve Litvanya ülkelerinden gelen destek ile yaygınlaşmaya başlayan proje 10 ülkede 110 okulda uygulanacak.

“Adım At, Sağlığına Sağlık Kat” eTwinning projesi ile eğitim öğretimin sağlık alanındaki kalitesini yükseltmeye ve gelecek nesillerin sağlıklı olmalarına temel hazırlamaya yönelik çalışmalar hız kesmeden devam edecek.

 Projede düzenli fiziksel egzersiz çalışmaları, doğa yürüyüşü, bisiklet turları, çevre eğitimi, ağız ve diş sağlığı ile hijyen eğitimi gibi pek çok konuda çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Her katılımcı Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi ödülünü almak için proje bitiminde başvuru yapacak.

Kaynak: KARAKAYA İLKOKULU / KAYSERİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak