97 YAŞINDAKİ YOGA ÖĞRETMENİ HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ KALMADIĞINIZI KANITLIYOR

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tao, bir Hintli baba ve Fransız Anne olarak doğdu, Hindistan'da büyüdü ve 8 yaşındayken Yoga yapmaya başladı. Şimdi New York'ta yaşıyor, her sabah saat 5'de uyanıyor ve Yoga'yı her yaştan öğrencilerine öğretiyor.

“Sekiz yaşındayken Hindistan'daki bir plajda çılgın duruşlar yapan bir grup çocuk gördüm. Teyzem bana kız olmanın yoga yapmanın benim için olmadığını söyledi. Ama ben yapmak istedim ve dedim ki, "Eğer erkekler yapabilirse ben de yapabilirim."


“Yüz yıllık ağaçlar hala kendilerini geri dönüştürüyor ve yeni çiçeklerle çıkıyor. Kendini geri dönüştür. Doğanın size yaşamanın ipuçlarını verdiğini bilin. ”

“Yoga, zihnimizin, bedenimizin ve ruhumuzun birleşmesidir. Doğa gibidir, her şey her zaman geri dönüştürülür ve tam bir daire içine alınır. Doğanın yaptığını yaparsam kendimi iyileştirebileceğimi biliyorum. Stresi elimden aldı ve kriz sırasında bana yardımcı oldu. ”

“Aklına sar ve bedenine kalbinin müziğinin sesini. Hayatın harikalarını deneyimleyerek zamanınızı boşa harcamasına izin vermeyin. ” 

“Artık nefes alamayana kadar yoga öğreteceğim, sonra bir sonraki gezegene uçup gideceğim…”

Tüm Resimler Tao Porchon-Lynch'in İzniyle 

Kaynak: http://thespiritscience.net/2016/06/05/this-incredible-97-year-old-yoga-teacher-is-proof-youre-never-too-old-for-anything/

Anahtar Kelimeler:
YOGA ÖĞRETMENİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak