9 Yaşındaki Küçük Çocuk Hayvan Barınaklarına Destek Olmanın Harika Bir Yolunu Buldu

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tüm kahramanlar pelerin giymez, ancak iyi eylemleri kendileri için konuşur. Bu, en küçüğümüzün bile dünyayı daha iyi hale getirmek için değiştirebildiğini ve genç kuşaklara olan inancı geri getirebildiğini kanıtlamak için bir başka hikaye. Çocuklar, yetişkinlerin sık sık yaşadığı sorunları çözmenin en parlak yollarını bulur.
Pavel ve annesi Ekaterina Bolshakova, yaklaşık bir yıl önce dört ayaklı bir hayvan arkadaşlarını kaybedince bu muhteşem fikri bulmuşlar. Sokaklarda dolaşan sahipsiz hayvanlara yardım etmek amacıyla başlattıkları “İyilik Fırçası” isimli projeyi, çok sevdikleri Barsik’in anısına bir değişim yaratmak amacıyla hayata geçirmişler.

.

Altın kalpli Pavel, çok sevdikleri evcil hayvanlarının portreleri karşılığında kilolarca mama, et ve diğer malzemeleri bağışlamaya gönüllü hayvan sahipleriyle çalışıyor. Evcil hayvanları, fotoğraflarına bakarak resmeden Pavel, modellerinin her birinin ismini biliyor ve resim bittiğinde her biriyle şahsen tanışıyor. Soğuk sokaklardan kurtarılan evcil hayvanların hikayelerini çok dokunaklı bulan Pavel, tüm çabasının daha fazla hikaye yazmak olduğunu söylüyor.

Bu cesur sosyal girişimin ünü Arzamas şehrinin sınırlarını aştı bile. Rusya’nın her yerinden hatta yurtdışından çok sayıda hayvansever projeye katılıyor. Pavel’in içinden iyilik fışkıran fırça darbeleri İspanya, Almanya ve daha pek çok başka ülkede ulaşmayı başardı.

Kaynak: https://www.boredpanda.com/russian-boy-exchanges-pet-paintings-helps-shelter-animals-pavel-abramov/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak