7 Haziran'da Evlenecek olan olan Mesut Özil ve nişanlısından alkışlanacak hareket

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

BİN ÇOCUĞUN AMELİYATINI KARŞILAYACAK
Ünlü çift, 1000 çocuğun ameliyat masraflarını karşılama kararı aldı. Ayrıca davetlilerden de hediye almak yerine bu projeye destek olmalarını istedi. Ünlü futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir mesaj yayınladı.
Mesut Özil sosyal medya hesabından şu gönderiyi paylaştı:

“Pek çok taraftar, yakın akrabalarım ve arkadaşlarımın yarın ki düğünümüz için dileklerimizi sordular. Bir futbolcu olarak, hiçbir eksiğimin olmaması ayrıcalığına ve mutluluğuna sahibim. Ancak iyilik yapmak isteyen ve imkanı olan herkesi bizi BigShoe ile gerçekleştirdiğimiz çok özel bir projede desteklemeye davet ediyorum.

Amine ve ben ihtiyacı olan 1000 çocuğun ameliyat masraflarını karşılayacağız. Buna ek olarak, tüm dünyada daha birçok tedavinin yerine getirilebilmesi durumunda mutlu olurum. Bu iyi sebebe yardım etmek istersen, lütfen biyografideki linki tıkla .BigShoe, yaşamı değiştiren ameliyatlar sunarak dünyanın her yerindeki çocuklara yardım etmek için Alman ve İsviçreli Doktorlarla birlikte çalışır.

Brezilya’daki (Worldcup 2014), Afrika’daki (2016) ve Rusya’daki (2018) ameliyatlar için birlikte çalıştık. Şimdi bir sonraki adıma geçmek ve dünya çapındaki çocuklara yardım etmek istiyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Mesut ÖzilIstanbul

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber