3. SINIFLAR BAZ ALINARAK YAPILAN HAFTALIK DERS PROGRAMI

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Pazartesi Salı, Perşembe ve Cuma günleri ders programları sabittir değiştirilemez. Sadece gün içindeki dersler kendi içinde yer değiştirilebilir. Örnek: Pazartesi; Matematik, İngilizce, Hayat Bilgisi, Türkçe Türkçe Türkçe gibi.
Sınıf öğretmeni 2 defa 11 saat ders yaptığı için 22 saat ders yapmış oluyor. Geriye 6 saat ders kalıyor.
Sınıf öğretmeninin Çarşamba günü 6 saat canlı ders yapması yeterlidir. Bunun dışında herhangi bir canlı ders yapmasına gerek yoktur.
Bakanlığın son gönderdiği ders programına uymak için mavi zeminli alanların tamamı kadar uzaktan ders yapılması gerekmektedir ve bu mümkün değildir. Bakanlığın son yazısına uymak için 16 saat canlı ders yapılacaktır. Bu da bir sınıf öğretmeninin haftada 38 saat aktif ders yapması demektir.
Yapılması gereken şey sadece çarşamba günü 6 saat canlı ders yapmaktır. Canlı ders yapılacak saatler mavi zemin üzerine beyaz yazı ile gösterilmiştir. Mavi zemin üzerine sarı yazılı yerlerde ders yapmaya gerek yoktur.
Çarşamba günü yapılacak canlı derslerde hangi derslerin yapılacağı ile ilgili bakanlıktan bir yazı gelmezse ya da okul idaresi bu konuda bir program hazırlamazsa öğretmenin inisiyatifinde olacaktır. Bu durumda öğretmen istediği dersleri yapacaktır.
BAKANLIK SINIFLARIN BÖLÜNMEDİĞİ VARSAYIMIYLA PROGRAM HAZIRLAMIŞTIR. ARALARINA TEK BİR SINIF ÖĞRETMENİ ALSALARDI BU SIKINTI ORTAYA ÇIKMAZDI.
KOLAY GELSİN...
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak