2020 LGS Ve YKS Tarihleri 4 Mayıs Pazartesi Günü Belli Olacak

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2020 Yılı LGS tarihi 4 Mayıs Pazartesi günü netleşecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Hürriyet Gazetesi Eğitim Yazarı Nuran Çakmakçı'nın Instagram hesabında canlı yayın konuğu oldu. Bakan Selçuk, LGS tarihinin pazartesi yapılacak toplantı sonrasında açıklanacağını söyledi.

"Bilim Kurulu'nun 14 kuralına ben de uymaya çalışıyorum. Biraz benim açımdan uymak zor. Özellikle düzenli uyku açısından sorunumuz var. Günde 20 saate yakın mesaimiz var. Sürekli dışarıda olmak zorundayız. Arkadaşlarımız stüdyolarda, meslek liselerinde, BİLSEM'lerde 10 binlerce arkadaşımız aktif olarak çalışırken bizim evde kalmamız zor. Elimizden gelen titizliği gösteriyoruz.


LGS TARİHİ PAZARTESİ AKŞAMI BELLİ OLACAK


Bizim konumuz LGS, YKS YÖK ile ilgili. Pazartesi akşamı bununla ilgili açıklama olacak. Bu mesele MEB'in kendi içinde karar verdiği bir süreç değil artık. Mesela 7 Haziran'ı MEB kendi belirledi. Fakat artık görüş alışverişi yapılarak karar verilmesi gereken bir şey. Bu durum olağanüstü bir durum. Bilim kurulu ne diyecek, diğer sektörlerdeki durum nedir, tüm bunları ele alarak verilmesi gereken bir karar. Pazartesi yapılacak toplantı sonrası çıkacak bir karar.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak