11 Yaşında Üniversiteyi Bitirdi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

11 Yaşında Üniversiteyi Bitirdi. Çocuk yaşta üniversiteyi bitirmek gerçekten büyük bir dahiliktir. 9 Yaşında liseyi bitirip, küçük dahinin en büyük hayali ise 18 yaşında doktorayı bitirmiş olmak. Ne diyelim hayatı boyunca başarılı olmasını dileriz

William Maillis daha 11 yaşında ama kendisinden neredeyse on yaş büyük abi ve ablalarıyla kep attı. William Maillis 9 yaşında liseyi bitirdikten sonra ABD'nin Florida eyalatindeki Saint Petersburg Koleji'nden kabul aldı. İki yıllık lisans eğitimini 11 yaşında tamamladı ve 2 yıllık üniversite mezunu oldu.

Aslında 2 yaşındayken basit matematik problemleri çözmeyi öğrenen bir çocuk için bu pek de şaşırtıcı değil. Ailesine göre William hep hızlı giden bir çocuk oldu. Ancak sıradışı başarısına ve zekasına rağmen çok alçakgönüllü. "Tanrı herkese başka yetenekler bahşediyor. Bana da bilgi, bilim ve tarih yeteneği vermiş." diyor.

GÖK FİZİKÇİSİ OLMAK İSTİYOR

William, önümüzdeki ay başka bir üniversiteye başlayıp dört yıllık üniversite mezunu olacak. William'ın hedefi 18 yaşında doktorayı bitirmiş olmak. Gözünü yükseklere diken küçük deha, gök fizikçisi olmak istiyor.

Kaynak: CNNTürk

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak