Hibrit Eğitim Ortamında Terapötik Öğrenme

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Şüphesiz, mevcut salgın eğitim sistemimizin esnekliğini test etti. Sosyal mesafe ve diğer sağlık konuları, hibrit öğrenmeyi veya uzaktan öğrenmeyi şimdilik norm haline getirmiştir. Çocuğunuzun terapötik öğrenmeye ihtiyacı varsa, bu hayatında ve eğitim yolculuğunda özellikle zor bir dönem olmuştur. Hibrit öğrenmede tam bir yıla yaklaşırken, evde veya hibrit eğitime yaklaşımınızı terapötik bir bakış açısıyla yenilemenin birkaç yolu.

Çocukların kendilerini güvende hissetmek için rutinlere ihtiyacı vardır. Yelpazenin tüm bölümlerindeki çocuklar, güvenilir bir rutinin güvenliği yoluyla stresi ve endişeyi azaltabilir. Çocuğunuzun okul ve ev hayatı için bir program oluşturun. Molalar, hobiler, yalnız kalma zamanı ve hem siz hem de çocuğunuz için biraz buhar atmaya zaman ayırdığınızdan emin olun.
Çocuğunuzun evde okula gittiği yeri değerlendirin. Mümkünse, evinizde veya çocuğunuzun odasında oyun oynadıkları yerden ayrı bir okul alanı oluşturun. Yatağının görüş alanı dışında olması en iyisidir, böylece çocuğunuz daha odaklanmış hissedebilir.
Arkadaş edinmek pek çok çocuk için yeterince zor olabilir, ancak düzenli sınıf etkileşimleri olmadan daha da zor olabilir. Çocuğunuz sosyal olarak mücadele ediyorsa, eğitimcileri ve terapistleri bu bağlantıları kolaylaştırmaya yardımcı olabilir. Ebeveyn olarak siz, her iki aile de rahatsa yeni ilişkileri teşvik edebilir, tavsiyelerde bulunabilir ve hatta sosyal olarak mesafeli, maskeli açık hava toplantıları planlayabilirsiniz. Tenis, doğanın tadını çıkarma veya her iki çocuğun ortak hobisi gibi aktiviteleri deneyin.
Çocuğunuzun odaklanmasını sağlamak, özellikle bir öğretmenin eğitimi ve deneyimi olmadan hibrit bir öğrenme ortamında daha zordur. Elinizden gelenin en iyisini yapacağınızı ama aynı zamanda mücadele edeceğinizi kabul edin. Çocuğunuz her gün tüm işlerini tamamlayamazsa utanmayın - eğitimciler ve çocuklar da ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.
Çocuğunuzun geride kalabileceği veya mükemmelleşebileceği alanları görmek için çocuğunuzun öğretmenleriyle görüşün. Gelişme için çabala mükemmellik için değil.
Eğitimin doğası değişmiş olsa da terapötik öğrenme hala uzaktan gerçekleşiyor. Bir ebeveyn olarak yapabileceğiniz en iyi karma öğrenim ortamını nasıl yaratabileceğinizi görmek için yukarıdaki yönergeleri izleyin ve öğretmenlere ve personele danışın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak