Ev Ödevleri Gerekli mi?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


Öğretmenler, öğrencilerin teneffüs boyunca bilgilerini korumalarını isterler , ancak aynı zamanda öğrencilerine aşırı yüklenmek de istemezler. ... Molalarda ödev vermek, öğrencilerin kavramları daha iyi hatırlamalarını ve anlamalarını ve okula döndüklerinde daha iyi performans göstermelerini sağlar. Ayrıca ev ödevleri öğrencilerin teneffüslerde meşgul olmalarını sağlar.
Neden tatil ödevi verilmemeli?
Günümüzde öğrenciler çok fazla ev ödevi yükü yaşıyorlar ve bu nedenle çok fazla stresin olduğu ders çalışamıyorlar. Bence ödev verilirse verilmemeli o zaman yönetilebilir olmalı ve öğrenci de bir yük hissetmesin...

Ev ödevi yararlı mı yoksa zararlı mı?
Yazar ve konuşmacı Alfie Kohn, ödevin zararlı olduğu görüşü düşünüldüğünde, ödevin ilkokul öğrencilerine faydalı olduğunu gösteren gerçek bir kanıt olmadığını belirtmektedir . Bir EdWeek makalesinde, ev ödevi ile iyileştirilmiş standart değerlendirme puanları arasında hiçbir ilişki bulmadığını yazıyor.

Okullar neden tatillerde ödev vermemeli?
Çoğu akademisyen, yoğun çalışmanın öğrenmeyi artırmak için çok az şey yaptığı konusunda hemfikirdir . Öğrencilerin öğrenmesine katkıda bulunacak hiçbir şey yapmıyorlarsa, çalışma sayfası paketleri atamamak en iyisidir. Ayrıca, anlamsız evrakları derecelendirmek için değerli zamanınızı boşa harcamak istemezsiniz. Bazı araştırmalar, çok fazla ödevin aslında başarıyı azaltabileceğini gösteriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak