Coronavirus ve okullar

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Üst düzey bilim adamı, izleme sisteminin yürürlükte olan 'neredeyse sıfır' şansı olduğunu söylüyor 
Bilim adamlarının 'Bağımsız Bilge' komitesine liderlik eden eski baş bilimsel danışman bugün , bir parça, test ve izole etme sisteminin mevcut olma şansının, okulların 1 Haziran'da daha geniş bir şekilde açılması planlandığı zaman “ neredeyse sıfır” olduğunu söyledi.

Sir David King, bugün Bağımsız Adaçayı komitesinin halka açık forumunda konuşan bir test sisteminin “herhangi bir okulun yeniden açılması için büyük bir test” olduğunu düşündüğünü söyledi.

Haber, Bağımsız Adaçayı grubunun ilkokullar için 1 Haziran'ın planlanan açılış tarihinin çok erken olduğunu savunan bir rapor yayınlamasıyla geldi.

Sınavlar düzenleyicisi, öğrencilerin sonbahar serisinin bir parçası olarak tüm konularda sınavlara girebileceklerini ve öğrencilerin okuldan kaçırdıkları zamanı dikkate almak için değiştirilmiş sorular yerine tam sınav kağıtları oturmasını umduğunu söyledi .

8 Haziran'da sona eren sonbahar sınav serisine ilişkin bir danışma belgesinde Ofqual, öğrencilerin tüm konularına kağıt yerleştiremedikleri ve değiştirilmiş bildiriler hazırlamanın okullar ve sınav kurulları için lojistik zorluklar yaratacağını haksızlık edeceğini söyledi.

"Sınav kurulları, sınavları sonbaharda belirli nitelikler için hazır hale getirmemeye karar verirse, bu yaz kendilerine verilen sonuçların bu yeterlilikte bir sınavda nasıl performans göstereceğini düşünmeyen öğrenciler böyle bir yeterlilik sınavına giremezler. sınavı 2021 yazına kadar "dedi.
Ofqual, okulların geçmiş GCSE performansının, öğretmen tarafından değerlendirilen notları standartlaştırmaya daha fazla ağırlık verdiğini söylüyor
Sınav düzenleyicisi, GCSE ve A seviyesindeki öğrencilere, öğretmenlerinin yargısına yönelik olmaktan ziyade, okullarının geçmiş sınav performanslarına karşı daha ağır ağırlıklı notlar verileceğini açıkladı.

Bu yılki standardizasyon modeli, öğrencilerin “iyimser” olarak değerlendirilen notlara karşı hafifletmek için notları hesaplarken okulların geçmişte nasıl performans gösterdiğine daha fazla ağırlık verecektir.

Duyuru, bugün not verme sürecine ilişkin istişare kararlarını bildirirken yaptı. Ofqual ayrıca, okullardaki öğrencilerin rütbe düzeninin önyargıyı açıklayacak şekilde değiştirilemeyeceğini ve öğrencilerin öğretmen tarafından değerlendirilen notlarına meydan okuyamayacaklarını söyledi.


Rotas okulları yeniden açmak için en güvenli seçenek bilimsel tavsiyeler
 

Geçtiğimiz hafta DfE rehberliği, başkanlara 1 Haziran'dan itibaren yeniden açarken rota sistemlerini kullanmamalarını söylediği gibi, hükümetin bilimsel danışmanlarının tavsiyesi de bununla çelişiyor gibi görünüyor. 

Acil Durumlar için Bilimsel Danışma Grubu (Sage), bir hafta / bir hafta süreli olarak yarım sınıfa devam eden öğrencilerin koronavirüsün yayılma oranı üzerinde en düşük etkiye sahip olacağını söylüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak