Çocuklara Trafik Işıkları Nasıl Öğretilir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Çocuklara trafik işaretleri nasıl öğretilir? Kolay yoldan trafik işaretleri nasıl öğretilir? Çocuklara kolay yoldan trafik işaretleri nasıl öğretilebilir? Trafik işaretlerinin anlamı nasıl öğretilmeli?
İnsanların her gün gördükleri ve onları güvende tutmaya yardımcı olan renkleri tartışın . Kırmızı, sarı ve yeşil daireleri siyah bir dikdörtgen üzerine dikey bir çizgi halinde yapıştırarak bir kağıt trafik ışığı yapın.

Trafik ışığını gösterin ve çocukların trafik ışıkları hakkında bildikleri hakkında konuşun. gibi sorular sorun.

Trafik ışıklarının sürücülere nasıl yardımcı olduğunu düşünüyorsunuz? Trafik ışıklarının önemli olduğunu düşünüyor musunuz? Neden öyle düşünüyorsun?
Sürücüler için hangi renk "gitmek" anlamına gelir? Hangi renk "dur" anlamına gelir?
Sizce sarı renk bize ne yapmamızı söylüyor? Sarının dikkat anlamına geldiğini gözden geçirin veya dikkatli olun. Sarı, insanların ışığın kırmızıya dönmek üzere olduğunu bilmelerini sağlar.
Çocuklara trafik ışıklarıyla ilgili bir şarkı öğreteceğinizi söyleyin ama önce kendi ışıklarını yapacaklar. Her çocuğa siyah bir dikdörtgen ve kırmızı, sarı ve yeşil bir daire verin. Renklerini doğru sırada konumlandırmalarına yardımcı olmak için çocukları trafik ışığınıza bakmaya teşvik edin.

Siz şarkı söylerken, çocukların trafik ışıklarındaki ilgili renkleri göstermelerini sağlayın. Ardından çocukları şarkıyı sizinle birlikte söylemeye ve onlar şarkı söylerken renkleri işaret etmeye davet edin.

Kırmızı, Yeşil ve Sarı- Sembolleri Öğretin
Kırmızı -
Kırmızı ışık, arabaların durması gerektiğini gösterir. Karşıdan karşıya geçmek için en güvenli zamandır.
Sarı - Sarı ışık, arabaları kırmızı bir ışığın görünmek üzere olduğu konusunda uyarır.
Yeşil - Yeşil ışıklar git anlamına gelir. Karşıdan karşıya geçmek güvenli değildir ve çocuklar tekrar kırmızı işareti beklemek zorundadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak