Okulun Son Haftası Hangi Etkinlikler Olacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Okulun son haftasında, etkinlikler yapılacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz dönemde olduğu gibi, 2. dönem sonunda yine okul etkinlikleri düzenler mi?
Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönem sonunda, okulun son haftası için etkinlikler düzenlemişti. Peki bu etkinlikler devam edecek mi?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulun son haftası etkinliklerine ilişkin şu açıklamalarda bulundu. 
Yapılan mevzuat değişiklileriyle ilgili hatırlatmalarda bulunan Bakan Tekin, "Biz, merkezden aldığımız kararlarla genel bir çerçeve çiziyoruz. Bakanlık politikaları doğrultusunda, inşa etmeye çalıştığımız felsefeye uygun olarak il düzeyinde projeler geliştirebilirsiniz. Böylece alınacak tedbirlerle birlikte çeşitli projelerle eğitim politikalarımızı hayata geçirmiş oluruz." dedi. 
 
Bakan Yusuf Tekin, çocukların okul bahçelerinde geleneksel oyunlarla vakit geçirmeleri ve bu sayede hem obeziteyle mücadele hem de dijital bağımlılıktan uzaklaşarak arkadaşlık bağlarını güçlendirmeyi hedeflediklerini vurgulayarak öğrencilerin geleneksel oyunları daha sağlıklı oynayabilmeleri için okul bahçelerinde gerekli düzenlemelerin yapılmasına devam edilmesi gerektiğini söyledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak