Müdür Yardımcıların İş Yükü?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Okul Müdür Yardımcılarının gün geçtikçe artan iş yükü ve buna karşın ücret ve özlük haklarında iyileştirmelerin yapılmayışı bir çok müdür yardımcısını yöneticilik görevlerinden istifa etme noktasına getirmiştir.
Okulların günlük idari faaliyetlerinde iş yükünü büyük oranda tek başlarına omuzlayan müdür yardımcıları, ücret ve özlük haklarının geliştirilmesini talep ediyor.
Müdür Yardımcılarının görev tanımlarında yer alan onlarca göreve her geçen gün yenileri ekleniyor. Çalışma motivasyonlarının son derece düşmesine neden olan bu duruma karşın ücret ve özlük haklarında iyileştirmelerin yapılmayışı da eklenince bir çok müdür yardımcısı yöneticilik görevlerinden ayrılıp öğretmenliğe geri dönüyor.
Anadolu Eğitim Sendikası olarak her eğitim çalışanımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi, hak ve çıkarlarının korunması ve geliştirilmesi için yürüttüğümüz sendikal mücadelemiz ışığında müdür yardımcısı olarak görev yapmakta olan meslektaşlarımızın sorunlarıyla ilgili bir çalışma grubu oluşturduk. Sorunların idari, hukuki ve mali boyutlarını ayrıntılı olarak inceleyerek çözümlerimizi ve taleplerimizi içeren sonuç raporumuzu başta Milli Eğitim Bakanlığımız olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla yakın bir zamanda paylaşıp takipçisi olacağız.

Her zaman söylediğimiz gibi; AES var UMUT var!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber