Kızılay Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2023 Yılı, Türk Kızılay'ı burs başvuruları başladı. Kızılay bursu almak isteyen ve gerekli şartları taşıyan öğrencilere, 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca burs verielcektir.
Peki Kızılay bursuna kimler başvuru yapabilir? Kimler Kızılay bursu alabilir? Hangi okula giden öğrencilere burs verilecek? Kızılay bursu üniversite öğrencilerine veriliyor mu? Kızılay bursu almak için gerekli şartlar nelerdir? Kızılay bursu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine veriliyor mu? Kızılay bursuna ilişkin detaylar haberimizde
Ödemeler, Burs Miktarları ve Süreleri
Bir yıl içerisinde ortaöğrenim, ön lisans ve lisans burs ödemeleri Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay, lisansüstü burs ödemeleri ise 12 ay boyunca yapılır.
İlk burs ödemeleri en geç Aralık ayında yapılır. Ödemenin Kasım ayında yapılması halinde Ekim ayının, Aralık ayında yapılması halinde ise Ekim ve Kasım aylarının bursları toplu olarak ödenir.
Kızılay Burs miktarları başvurulan yer, başvuran öğrencinin eğitim gördüğü kademe, başarı durumu, ihtiyaç seviyesi, bağışçılarımızdan gelen öncelikli talepler gibi kriterlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Kızılay Burs, temel olarak aylık verilmekle birlikte dönemlik veya tek sefere mahsus olarak da verilebilir. Kızılay Burs başvurusunda bulunan kişiler bu durumu kabul etmiş sayılırlar. 2024-2025 yılından itibaren farklı kategorilerde standart burs miktarları ilan edilecektir.

Türk Kızılay'ı Burs Başvurusu Yapmak için TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak