eTwinning Başvuruları Nasıl Yapılır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2024-2025 eTwinning Okulu Başvuruları Hakkında 2024-2025 dönemi eTwinning Okulu başvuruları 6 Şubat 2024 tarihi itibarıyla başlamıştır.

eTwinning
Okulu Etiketi başvurusu yapabilecek okulların adaylık durumunu belirlemek için aşağıdaki ön koşullar dikkate alınmıştır. Bu koşulları sağlayan okullar için başvuru yapılabilecektir:
1. Okulun 01/01/2022 tarihinden beri veya daha önce kayıtlı olması
2. Okulda en az üç aktif öğretmen olması (aktiflik durumu: 01/01/2022 tarihinden sonra bir projeye dâhil olmak, Merkezi Destek Servisi veya Ulusal Destek Servisi tarafından yürütülen esleki gelişim etkinliklerine katılmış olmak veya gruplara dâhil olmak)
3. Okulda Ulusal veya Avrupa Kalite Etiketi alınmış bir Avrupa projesi yürütülmüş olması (Kalite Etiketinin 01/11/2021 tarihi ve sonrasında alınmış olması gereklidir)
Not: Bu aşamada okulların platformdaki bilgileri sistem tarafından otomatik olarak kontrol edilir ve aday okullar sistem tarafından belirlenir.
Başvuru süreci ve dikkat edilmesi gereken hususlar:
 Başvuru formu PDF formatında indirilebilir. Formu indirerek PDF üzerinde çalışmanız, en son şekliyle platforma yüklemeniz ve teslim etmeniz tavsiye edilir. Bu şekilde hatalı başvuru riski azaltılacaktır.
 Başvuru formu aynı okulda kayıtlı tüm öğretmenler için açık olacaktır ancak bir öğretmenin bireysel olarak başvuru yapması yerine okuldaki öğretmenlerin birlikte çalışmaları, formdaki ilgili alanların nasıl doldurulacağına ortak karar vermeleri uygundur. Bu yüzden, okuldaki öğretmenlerle ortak karar almadan bireysel olarak başvuru formunu teslim etmeyiniz.
 Başvuru Türkçe veya İngilizce dilinde yapılabilir. Bu dillerden birinin kullanılmış olması değerlendirmeyi etkilemeyecektir.
 Başvuruyu tamamladıktan sonra doğruluk beyanının indirilerek okul müdürü tarafından
imzalanması ve mühürlenmesi, daha sonra taranarak forma belge olarak eklenmesi gereklidir.

Kılavuzun Tamamı İçin TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber