Ders Süreleri 30 Dakikaya Düşecek Okullar Hangileri?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Hangi okullarda ders süreleri 30 dakika olacak? Ders süreleri 30 dakika olan okullar hangileri olacak? Tüm okullarda ders süreleri, 30 dakika olacak mı? Ders süresi 30 dakika olacak okullar hangileri? Tüm okullarda ders süreleri 30 dakika mı olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde yayınladığı resmi yazı ile birlikte, bazı okullarda ders sürelerinin 30 dakikaya düşürülebileceğini açıklamıştı. Peki MEB 40 dakikadan, 30 dakikaya düşürülecek okulların hangileri olacağına dair açıklama yaptı mı? Hangi okullarda ders süreleri, 40 dakikadan 30 dakikaya düşürülecek? İşte MEB'in bu konuya ilişkin görüş yazısı!

"Milli Eğitim Bakanlığın gönderdiği resmi yazıda, yık-yap veya güçlendirme kapsamına alınarak başka bir okulun binasına taşınan ya da başka bir okulun kendi binasına taşınması veya öğrenci yoğunluğu nedenleriyle ikili öğretim kapsamına alınan Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı kurumlarda 40 dakikalık bir ders saati süresinin ilgili valilikçe yapılacak il, ilçe ve okul bazlı planlamalar çerçevesinde, İlgi Yönetmeliğin 9'uncu ve Ek 3'üncü maddesi uyarınca, 2023-2024 eğitim öğretim yılında 30 dakika olarak uygulanabileceğini, bu uygulamanın 2023 2024 Eğitim öğretim yılı sürecince sürebileceğini duyurdu."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak