EBA'DAKİ YEŞİL TIKA ÇÖZÜM

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Salgının hayatımıza girmesiyle birlikte, milyonlarca öğrenci ve öğretmen EBA uygulamasını daha fazla kullanmaya başladı.
Aslında daha önce hayatımıza giren EBA, salgın dönemine kadar çok fazla rağbet gören bir uygulama değildi.
Okulların uzaktan online devam etmesiyle birlikte, EBA hayatımızda büyük oranda yer teşkil etmeye başladı.
EBA ile ilgili bilinmeyen ve sıkıntı yaşatan durumlar , halen söz konusu olup, bu sorunun çözümüne ilişkin arama yapan insanların sayısı da bir hayli fazla.
EBA'da yeşil tıka çözüm nasıl yapılır? 
EBA yeşil ışık sorunu nasıl çözülür?
Elbette kurs videolarını iyice izleyip öğrenmelisiniz.Sizlerin zaten kötü amaçla kullanacağına ihtimal bile vermiyorum. Neticede kurslara gönüllü ve birşeyler öğrenmek için katılıyoruz.

Hiç video hızlandırma eklentisi,değişik arama motorları ile uğraşmaya bile gerek yok.Video eklentisi ile dahi zaman zaman yeşil tık olmayabiliyor. 20-30 dakikalık video 10-15 saniyede  yeşil tıka dönüyor.Adım adım uygulama.Ben google chromede denedim.

1-Ebada izlnecek videoyu açıyoruz 3-5 saniye ilerlemesini bekliyoruz ve imleci mouse ile tutup videonun son 5-10 saniye aralığına getiriyoruz.

2-Video bitmeden imleci başa getiriyoruz.Şimdi en önemli kısım üçüncü aşamaya geçiyoruz.

3-Mouse ile İmlecin üstüne basılı tutup imleci ilerleyecek hızda videonun sonuna kadar getiriyoruz. Mouseyi biraz hızlı yaparsak imleç ilerlemiyor ve tutukluk yapıyorsa dahi Mouse basılı tutmaya devam ediyoruz.Basılı tutarak geriye doğru imleci hareket ettirebilirsiniz imlecin tutukluluğunu kaldırıp hareketlenmesi için. Birkaç saniye içinde imleç hareket ediyor zaten. Bu esnada kesinlikle elimizi Mouseden kaldırmıyoruz.
İmleç videonun yarısını geçince yeşil tık oluyor.Deneyin göreceksiniz.

ALıntı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak