EBA'da Tamamlanmayan Ödev Sorunu!

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1) EBA açılıyor, videolar çalışıyor ama etkileşimli etkinlikler çalışmıyor tamamlanmıyor. (Mesela hocam fizikte aydınlanma şiddeti diye etkinlik var.Fizik Etkileşim Sözlüğüne ait. Etkinlik yükleniyor ama bazen yavaş bazen hızlı yükleniyor.)

2) Hocam sorun orada da değil etkinliği yapıyorum tamamlanmıyor Firefox Chrome ve Edge tarayıcısında denedim telefonda da denedim yine olmuyor tamamlandı yazmıyor, tamamlanmıyor hocam. Bu sorunu yalnızca ben değil diğer arkadaşlar da yaşıyor hocam. (Chrome ve Samsung Internet tarayıcılarında ve EBA uygulamasında denedim yine olmadı.)

3) (Not:Bilgisayarda Flash Player, Java gibi gerekli uygulamalar yüklü.Windows 10 işletim sistemi yüklü;telefonda ise Android 8.1 sürümü yüklü hocam EBA ile ilgili olduğunu düşünüyorum)

4) Bunun gibi bazı etkinlikler var 2-3 tane benzer tipte onlar da açılmıyor etkileşimli etkinlikler ile ilgili bir sorun var hocam. Bu sorunun çözümü var mı? Varsa çözümünü biliyor musunuz?

Ödevler yapılıyor, videolar izleniyor ancak yapıldı tiki aktif olmuyor;


Öğrencilerin performansları EBA'daki görevleri yapıp yapmadıklarına göre değerlendiriliyor. Ödevler yapıldıktan sonra sistem tarfından görevin yapıldığı tikinin gelmesi gerekirken yapılmadı ekranını gören öğrencilerde endişe oluşmaya başladı. 


Öğrenciler bu durumda ne yapacak?


Bu hatayı yaşayan öğrencilerin endilenmemeleri gerektiğini belirmek istiyoruz. Çünkü EBA alt yapısı kullanıcılardan gelen dönüşlerle sürekli güncellenmekte ve kullanıcı deneyimiyle ortaya çıkan hatalar kısa sürede giderilmektedir. "Ödevlerin yapılmadığı" sorununun da en kısa sürede EBA yazılımcıları tarafından giderileceğini umuyoruz

Öğrencilerin bu süreçte öğretmenleriyle irtibatta olmaları, EBA'da kendilerine verilen ödevleri yaptıkları gibi öğretmenlerine diğer iletişim yollarıyla bilgi vermeleri performanlarının değerlendirilmesi için faydalı olacaktır.

İlgili Haber sikayetvar.com alıntıdır

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak