Eba İçerikleri ve Grupları Artık Puan Vermiyor?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

30 Mayıs akşamına kadar Eba'da mesleki gelişim gruplarında öğretmenler yaptıkları paylaşımlar beğeni alınca, yorum yapılınca , anketlerine oy kullanılınca, açtıkları tartışma konularına beğeni ve yorum yapılınca ve etkinliklerine Eba tarafından puan verilmekteydi. Ancak 31 Mayısa geçilen saatlerde Eba sadece belli çalışmalara puan verip özellikle öğretmenlerin en çok vakit geçirdiği gruplarda yapılan hiçbir çalışmaya puan vermemeye başladı. Daha önceleri de Eba'da yaşanan yoğunluk ve teknik sıkıntılardan dolayı puanlar daha sonra yükleniyordu.

Ama bu defa öğretmenler yaptıkları çalışmalardani öğrenci raporlarından, sınav ve soru hazırlamaktan, çalışma göndermekten, sınav göndermekten puanları hemen yüklenirken gruplarda yapılan paylaşımlara hiçbir şekilde puan vermiyor. Bununla ilgili herhangi bir bilgi yok. Bu şekilde yapılmasının nedenini ve sebebini tüm öğretmenler merakla beklemektedir.

Şuan için sadece soru ve sınav hazırlama, öğrenci raporlarını kontrol etme vb gibi şeylere puan vermeye devam ediyor. Puanlama sistemini gelecekte nasıl olacağı ile ilgili herhangi bir bilgi yok

Yetkililerin bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Fernin 3 yıl önce

Eba tam 1 yıldır puan vermiyor içerikler, testler izlesekte, cozsekte eba puan vermiyor neler yapmalıyım ;????????????????????????????

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak