Görsel Sanatlar Ders Notu Neye Göre Veriliyor?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ortaokullarda, görsel sanatlar notları neye göre veriliyor? Ortaokul görsel sanatlar notu verirken, nelere dikkat ediliyor?  Ortaokul görsel sanatlar ders notu neye göre veriliyor? Görsel sanatlar ders notu verirken neye dikkat ediliyor? Detaylar haberimizde
 

Ortaokullar için,
"b) Ortaokul ve imam hatip ortaokullarında görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi ve spor, teknoloji ve tasarım, bilişim teknolojileri ve yazılım, Peygamberimizin hayatı, temel dinî bilgiler ve seçmeli derslerde sınav yapılmayacaktır. Bu derslerin dönem puanı ders etkinliklerine katılım puanı ve varsa proje puanları ile oluşturulacaktır."

Görsel Sanatlar ve Seçmeli Görsel Sanatlar derslerinden normalde 2 tane ders etkinliklerine katılım puanı verildiğine göre;

ORTAOKULLARDA 2 TANE DERS ETKİNLİKLERİNE KATILIM NOTU VERİLECEKTİR.

Liseler için,
"b) 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı birinci dönem puanları, haftalık ders saati sayısına bakılmaksızın, öğrencilerin; her dersten bir sınav puanı, bir performans çalışması ve derse hazırlık, devam, aktif katılım, örnek davranışları gibi ders içi katılımlarına ilişkin performans puanları ile belirlenecektir."

Tüm derslerden sınav, performans v.s. notu birer tane girin demiş. Bu bağlamda,  Görsel Sanatlar dersinde normalde uygulama ve performans notu verildiğine göre, bu notlardan birer tane verilecektir."

LİSELERDE 1 UYGULAMA, 1 PERFORMANS NOTU VERİLECEKTİR.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak