E-Okul Mesajı Nasıl İptal Edilir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

8383 iptal nasıl yapılır?
IPTAL yazıp 8383 ‘e göndererek iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Meb sms nasıl iptal edilir?
MEB Mobil Bilgi Servisi aboneliğinizi iptal etmek için IPTAL yazıp 8383’e gönderin.

8383 ücreti ne kadar?
Servisle ilgili bilgi alabilmek için YARDIM yazıp 8383 ‘e kısa mesaj gönderebilirsiniz. MEB Mobil Bilgi Servisine abonelik vergiler dahil aylık 2,5 TL’dir. Sorgulama komutlarını kullanarak yapılacak sorgulamalarda 8383 kısa numarasına gönderilen her SMS vergiler dahil 1 TL olarak ücretlendirilir.


E okul SMS nasıl yapılır?
Öğrenci bilgilerini mobil ortamdan SMS ile OTOMATİK olarak alabilecekler. Bunun için üye olmanız yeterlidir. Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383′ e gönder. Servise üye olan ya da üye olmayan tüm kullanıcıların yapacakları her bir sorgulama için 1 TL ücretlendirme yapılır.

EBA mesajı nasıl iptal edilir?
Kampanyayı iptal etmek için IPTAL EBA yazarak 5555’e ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.

EBA mesajları nasıl iptal edilir?
Türk Telekom faturalı ve faturasız bütün bireysel abonelerine ücretsiz olarak sunulan eba kampanyasını katıldıktan sonra dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Türk Telekom eba paketini iptal etmek için ücretsiz olarak Kampanyayı iptal etmek için IPTAL EBA yazarak 5555’e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

Türk Telekom EBA internet nasıl iptal edilir?
Kampanya 13 Mart 2021 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya faydası kayıt tarihi itibariyle 12 ay boyunca geçerlidir. Kampanyayı iptal etmek için IPTAL EBA yazarak 5555’e ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.

8383 mesaj ne demek?
Bakanlık, ” 8383 Mobil Bilgi Servisi”ni hayata geçirdi. Servisle resmi ve özel okullardaki öğrencilerin e-okul sistemine girilen devamsızlık, sınav tarihleri, sınav sonuçları, karne notları, diploma notu, nakil ve okul kaydıyla ilgili veriler, kısa süre içinde mesajla velilere bildirilecek.

8383 kimin numarası?
Milli Eğitim Bakanlığı, ” 8383 Mobil Bilgi Servisi”ni hayata geçirdi. Servisle resmi ve özel okullardaki öğrencilerin e-okul sistemine girilen devamsızlık, sınav tarihleri, sınav sonuçları, karne notları, diploma notu, nakil ve okul kaydıyla ilgili veriler, kısa süre içinde mesajla velilere bildirilecek.

8383 ten nasıl çıkılır?
Kayıt Alınması / Silinmesi Bilgisi, Nakil Bilgisi, Vb. E-okul sms aboneliğini iptal etmek istiyorsanız yapmanız gereken “IPTAL” yazıp 8383 ‘e göndermek.

Meb 8383 nasıl yapılır?
Öğrenci bilgilerini mobil ortamdan SMS ile “otomatik” olarak alabilecekler. Bunun için üye olmanız yeterlidir. Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383 ‘e gönder. Servise üye olan ya da üye olmayan tüm kullanıcıların yapacakları her bir sorgulama için 1 TL ücretlendirme yapılır.

İlk sms nasıl kullanılır?
Kolay Üyelik Hemen Aktivasyon

  1. Önce deneyin! Ücretsiz üyelik gerçekleştirin, sms paneline giriş şifresi cebinize gelsin.
  2. Kurumunuza özel SMS Başlığınızı tanımlayalım. Abonelik evraklarını mail ile yollayın.
  3. SMS ‘lerde kullanım süresi yok! İstediğiniz sms paketini havale veya kredi kartı ile satın alın.
  4. Harika!

SMS bilgileri ne demek?
Türkçe’de “Kısa Mesaj Servisi” anlamına gelmektedir. SMS; 160 karaktere kadar cep telefonu aracılığıyla yazılan bir metni diğer bir cep telefonuna gönderilmesini sağlayan hizmetin adıdır. SMS, telefon, Web, ya da mobil iletişim sistemlerinin bir metin mesajlaşma servisi bileşenidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak